Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek tetszik ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszik ha egy lányon magassarku van?

Figyelt kérdés
a barátommal szombaton auto kiállitásra megyünk, és gondoltam meglepem, és magassarkuban megyek, még sosem látott rajtam ilyesmit, és már mondta h milyen jol nézne ki szerinte.. de kicsit félek hogy kényelmetlenül fogom érezni magam benne, igazábol csak bulikban és különlegesebb alkalmakon veszek magassarkut, pedig szeretem őket van is egy pár, és tudok benne jár (bár egy idő után rettenetesen fáj a lábam) csak olyan cikinek érzem..ti mit gondoltok?
2011. márc. 10. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szexi a magassarkú. persze csak akkor ha jó csajon van
2011. márc. 10. 21:34
 12/16 anonim ***** válasza:
az itt válaszolók közt találsz olyat, akinek nem jön be, de említetted, a barátodtól, hogy neki tetszene rajtad. Kínácsi milyen lehetsz benne. gondolom az ő véleménye számít, nem az itt válaszolóké főképpen.. :)
2011. márc. 10. 21:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Az öregasszonyos válaszoló vagyok....

Mondtam, h én magánvéleményt írok. Lehet h rosszul lettem szocializálva, vagy mi....de nekem akkor is a templomban kopogó cipőjű öregasszonyok jutnak eszembe a magassarkúról.

Ez a videó nem öregasszonyos, de elrontja azt a szexis lábat, megemeli, és olyan lesz benne az egész nő mint egy hegyi kecske. :D

Sajnálom, én így látom.

Mennyivel szexisebb lenne egy papucsban ez a lány is a videón! Nekem a női láb TERMÉSZETESEN szép. A magassarkútól olyan művi lesz az egész, és nekem ez elrontja.

Van, aki másképp látja. Én így.

2011. márc. 10. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:

imádom ha barátnőmön magassarkú van (és általába azt hord), még szexibb benne :D

18/f

2011. márc. 10. 23:20
 15/16 Thurston ***** válasza:

Magassarkú + jó láb = ULTIMATE COMBO

Egyébként bírom az ilyen magassarkú-elleneseket. Általában álszentségnek tűnik a nyígásuk, mivel az mondható alapvetően egészséges (tehát nem média vagy más körülmények által eltorzított) szexualitásnak, ha tetszik. (A láb izmainak feszülése miatt, ami önkéntelen tudatalatti asszociáció a szexre.)

2011. márc. 11. 00:53
 16/16 anonim válasza:
A legtöbb fiunak nem a magas sarku tetszik hanem ahogy a magas sarku kiemeli a lábát a nőnek ettől hoszabnak tűnik. És a magas sarkutol magasabnak tőnik a lány és jópár fiunak ez tetszik.
2011. márc. 15. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!