Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a pedofil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a pedofil ferfiakrol, illetve nokrol?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon felhaborito es undorito.Szomoru,hogy ennyire elfajult a vilag.
2011. márc. 9. 15:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

En csak kivancsi voltam az emberek velemenyere.Szerintem is egy betegseg,de viszont fura ,hogy egy ember mennyire nem tud uralkodni magan,hogy tettekhez folyamodik.Ez elszomorito.

En nekem volt sajat tapasztalatom is.Kiskoromban mikor jartam hittan orara(kb 1-2ikos koromba)...a pap mindig odahivott az asztalahoz es a terdere ultetett,de nem akarhogy,hanem lovaglo pozban es kozben dorzsolte a labat a nemiszervemhez.

Es nem csak en tapasztaltam ilyen dolgokat,hanem onnan tobben,es a szulok le is akartak valtani a papot,illetve fel akartak jelenteni,de nem volt semmi kezzel foghato bizonyitek.A pap par eve meghalt,de neha meg eszembe jutnak ezek a rossz pillanatok.

Elnezeset kerem mindazoknak,akiket felhaboritottam ,de sajnos ez az igazsag,ami elegge szomoru.

2011. márc. 9. 15:36
 12/23 anonim ***** válasza:
15:34 Nem zavar hogy h.lyeségeket beszélsz? te sem vagy sokkal jobb mint amiről beszélsz, de legalább ne hinnén el mindent a pletykalapoknak -.-
2011. márc. 9. 15:40
 13/23 anonim ***** válasza:
74%

Már megint egy pap..Én ezt sokkal szánalmasabbnak tartom,hogy most az a fontos,hogy a világon minden katolikus papot pedofilnak kiáltják ki..

Nem vagyok vallásos ember,de ez már az én szemeben is sértő,hogy hirtelen elszaporodtak a pedofil papok...

Inkább nem is kommentálok tovább..

2011. márc. 9. 15:43
 14/23 anonim ***** válasza:
26%

Pedofil nőről még soha sem hallottam. szerintem nincsenek ilyenek.

A pedofil és nőket erőszakoló faszikat simán kiivartalanítanám, így nem lenne indok a fajtalankodásra.

De inkább akasztanám a sorozatgyilkosokat és a gyerekmolesztálókat.

2011. márc. 9. 15:45
 15/23 tetris ***** válasza:
64%

Ha - mondjuk - én pedofil lennék, akkor megpróbálnám úgy irányítani az életemet, hogy másnak ne ártsak.

Ha egy felnőtt ember visszaél az erejével, az eszével, és meggyaláz egy kisgyermeket, akkor arra egyszerűen nincs mentség. Az ilyen nem ember. Mert az állat nem képes uralkodni magán, de az embernek kellene tudni.

Egy gyermek molesztálására az se lehet mentség, hogy az illető beteg. Mert ha az, akkor kezeltesse magát, tegyen ellene. Ha meg nem tesz ellene semmit, de gyerekeket ront meg, akkor az ilyennek nincs helye a normális emberek között. Ki kell vonni a forgalomból, mert egy selejt.

2011. márc. 9. 15:45
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

Pedofil nőkről azért nem hallasz mert azok nem ártanak afiuknak.

Nagy különbség, szerinted hány 13 éves fiu tenne feljelentést mert a sexy tanárnénije fogdosta?

2011. márc. 9. 15:47
 17/23 anonim ***** válasza:
88%
Én hallottam pedofil nőkről(pl tanárnőről),és nem ők tettek feljelentést,hanem a szülők.
2011. márc. 9. 15:51
 18/23 anonim válasza:
49%
Nem csak undorító, hanem gáz is ha egy felnőtt ember képtelen egy korban hozzá illőt találni. Nyilván nem arról van szó, mikor az éppencsak 18 éves pelyhes kukijú srácnak 17 éves barátnője van, de azért az igencsak szánalmas, mikor egy 25-30 éves (vagy még idősebb) ember csak a könnyen megkapható és manipulálható kicsikre utazik.
2011. márc. 9. 16:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Pedofil Nő? Azt a roh@dt.....

Szóval kb 10-12 évesen egy nagy mellű, vékony, modell alkatú hosszú szőke hajú kék szemű, 28-30 év körüli nő elkaphatott volna hazafele jövet és "kényszeríthetett volna arra" hogy szexuálisan játszadozhassunk csak ő és én?

Hogy nekem miért nem volt ilyen "traumatikus" élményben részem.......

2011. márc. 9. 16:49
 20/23 anonim ***** válasza:

16:49

Ezt egy south park részben is kiparodizálták... Mint tudjuk/látjuk a pedofil férfiakat mindenki megkínozná majd megölné, ha ugyanezt egy nő teszi a 'kisfiúval' akkor mindenki csak "nice, szerencsés srác, miért nem voltak ilyen tanárnőim" stb....:D

2011. márc. 9. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!