Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasit akarok. De hogy?

Figyelt kérdés

Van pár (5-6) srác(16-17év), akik bejönnek nekem, és gyakran is találkozunk... Simán összejönnék valamelyikükkel, de valamiért nem jön össze. Pedig nem vagyok csunya (és ez nem ego:D). Szeretnék egy pasit, mert így unalmas az életem... de valahogy nem jön össze. Lehethogy azért, mert nem vagyok valami beszédes, és ezért nehezen ismerkedek. (Eddig egy pasim volt.)

Pls segítsetek, hogyan szerezzem meg az egyik pasit?

16/L

2009. febr. 19. 15:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Beszelgess vele,a haverjaitol tudj meg rola tobbet,hivd el randizni:P,vagy csak egyszeruen mond meg neki,hogy szeretnel vele jarni.ha nala nem jon ossze,johet a tobbi.xD
2009. febr. 19. 15:33
 2/12 A kérdező kommentje:
:D csak az a baj, hogy nem nagyon ismerem a haverjait...:S de azon leszek, hogy megismerjem őket, és majd érdeklődök a kiszemelt pasi iránt.:D Köszi az ötletet.:)
2009. febr. 19. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
ha az kell en szivesen megduglak, megcsallak, majd kidoblak, igy gyorsan letudhatod az ilyenkori csalodasokat
2009. febr. 19. 15:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha nem vagy beszédes. Tudd meg a legjobban tetsző srác hobbyját. Ha pl. focizik, menj el egy edzésére, ha az autók megszállotja, vegyél egy autós újságot és előtte kezd el olvasgatni. Hátha odamegy hozzád és elkéri az újságot. Akkor már nyert ügyed van. Ha nem jön oda, add oda neki, hogy úgy hallottam te szereted az autókat. Pont van nálam egy újság ha érdekel odaadom. Ne legyél nagyon rámenős. Hagyd ott ha már nem tudtok miről beszélni és várd hogy ő keressen. És ha már beszélgettek, de nem jut eszedbe semmi, akkor kérdezz. Mindegy mit, csak olyan ami őt érdekli. Hagy beszélen ő. :)
2009. febr. 19. 15:49
 5/12 A kérdező kommentje:

kösz. de vannak olyan pasik is, akik nem csak csalódásokat tudnak okozni, hanem boldogságot is.

kihasználni engem nem tudnak, mert túl okos vagyok hozzá.:D megdugni meg méég nem fog senki. csalódást okozni.. nah azt tudnak, de legalább nem unatkozok.:D

am télleg vannak jó pasik, csak nehéz őket megtalálni.:S

2009. febr. 19. 15:51
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi.:)
2009. febr. 19. 15:52
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
Merj megszólalni, mert neked nem tudunk segíteni, kivéve, ha tényleg keresel egy önkéntest :D
2009. febr. 19. 15:55
 8/12 A kérdező kommentje:
:)
2009. febr. 19. 16:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Próbálkozok..
2009. febr. 19. 16:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem akarom megcsalni a barátnőmet. Nagyon szeretem és ha csak rajtam múlik, nem is fogom soha. Bocsi :)
2009. febr. 19. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!