Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi fontos nektek hogy meglegyen egy lányban?
Jómagam férfiakban utazom, de én is abból lennék. Úgy hiszem, az igényeim nem nagyon térhetnek el azon társaimtól, akik leányok után futnak, ezért úgy döntöttem, megválaszolom a kérdésed.
Szeretem a humorérzéket. Élvezem, ha mindenhez hozzá tud szólni, és újat is tud talán mondani a témában. Ha beszélgetünk, figyel rám. Szeret, és ezt érzem is. Nem esik nehezemre vele lenni, várom már, hogy találkozhassunk. Kedves, törődő, figyelmes (ez már luxuscikk, ha elfelejtené a hónapfordulónkat, nem neheztelnék rá). El meri mondani, amit gondol, és érez, ezáltal a problémáit, a kényelmetlenségeit. Pajkos, ötletes, játékos, kreatív a mindennapokban, és a szexben is. Csinos, és szereti a barátaim.
Ennyi, úgy gondolom. :)
Nagyon szépen köszönöm, végre egy értelmes emberi is hozzászólt a témához:)
tényleg köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!