Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az nagy baj hogy MSN-en hivom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy baj hogy MSN-en hivom el randira? Lányok

Figyelt kérdés

Egy suliba járunk, de nincs lehetőségem arra hogy egyedül legyek vele, nagy baj hogy MSN-en kérdem meg tőle van e kedve mozizni?

Ha téged ugy kérdeznének meg az sokat ártana vagy az ilyesmi nem gond?

17-f

2009. febr. 19. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem nem zavarna, sőt valószínüleg könnyebb lenne nekem is! :o)

Hajrá!

25/L

2009. febr. 19. 10:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Kössz :D huhhhh de ideges vagyok :P
2009. febr. 19. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Engem sem zavarna egyáltalán, így könnyebb lereagálni, ha benne lennék a dologban, akkor meg úgy ugrálok itt örömömben ahogy kedvem van, nem égek be senki előtt... :D

Na jó viccet félretéve, szóval szerintem a mai világban ez normális, akár sms-ben is, vagy bárhogy (szakítás... na az az egy dolog amit taplóság így megbeszélni), de egy randi sztem simán mehet.

Még valami... Biztos hogy mozit szeretnél? Én nem igazán vagyok oda érte első randiszínhelyként, révén hogy általában az emberkék ott a filmre koncentrálnak nem egymás megismerésére :)

18/L

2009. febr. 19. 10:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz a mozi. Mi is így kezdtük.(ja és neten ismerkedtünk meg) Fél órával előbb taliztunk, sétáltunk egyet mozi előtt utána megnéztük a filmet, úgy döntöttünk beülünk még valahova. Aztán ott ragadtunk. :o) Ma meg kismama vagyok :o)
2009. febr. 19. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
ja első voltam. ;o)
2009. febr. 19. 11:02
 6/9 anonim válasza:
Szerintem nem baj,de lehet h ennél még a telefon is jobb!!!vagy ha szemtől szembe kérdezed!!!!!biztos örülni fog neki akár h is kérdezed!!!!
2009. febr. 19. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is MSN-en hívtam randira a mostani párom:)

A mozit én sem javasolnám első randi helyszínének...Csak magamból kiindulva,mi sétáltunk,és beszélgettünk (január elején):D Mi így ismerkedtünk...Másodjára voltunk moziban,igaz az első randi hatására picit náthásan mindketten,de a csók úgy is megy:D...Sok sikert!

-Reaper- [22/F]

2009. febr. 19. 12:53
 8/9 anonim válasza:

Hali!

Engem zavarna.

De sok vs 1 szoval...

2009. febr. 19. 15:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat :D
2009. febr. 19. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!