Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ciki ha lány lép-első csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ciki ha lány lép-első csók?

Figyelt kérdés
szóval én 14/L vagyok és a fiú is...nagyon szeretjük egymást már nagyon régótta tetszünk egymásnak de most valltuk be egymásnak igazán....imádok vele lenni ő is velem..... de nagyon félősek vagyunk főleg a fiúk!!!!!!!! én csak azért nem lépek mert nem hinném h. a lánynak kell.... már eljutottunk az ölelésig (van hogy félóra hosszat csak ölelkezünk:) ) és a kézfogásig...de a csókig nem... és akkora gázak vagyunk h. legutobb arról beszéltünk h. szeretnénk lépni de valamiért félünk (csóktól) hogy kezdjük....?? kérlek segitsetek..félek h. elrontom...!!!!!!!!!!!!!! elöre is köszi
2011. márc. 7. 07:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én is voltam így, nemrégen. elmentem a sráchoz a lakására, és tök zavarban voltam, alig vártam, h megcsókoljon. ez nem történt meg, másnap megint összefutottunk egy parkolóban, rávetettem magam, aztán mondtam, hogy bocsi, nem bírtam magammal, de tetszett neki a dolog:))
2011. márc. 7. 10:54
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek...most egészen erőt adtatok a dologhoz :)
2011. márc. 7. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:
14 évesem mért ezen aggódnak a mai fiatalok hogy ki csókoljon meg kit?? Nem ráértek még ezeken aggódni? Inkább azzal foglalkozz a házid kész legyen holnapra a suliba! 18/L
2011. márc. 10. 19:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Énis 14éves lány vagyok és hidd el neked kell lépned ne parázz. Jó most énis úgy mondom mintha olyan könnyű lenne de tedd azt amit én: az egyik osztálytársam nagyon tetszett nekem aki 16éves és legjobb barátok voltunk aztán elkezdett fogdosni, puszilgatni minden szünetbe, bókolni. És láttam hogy bejövök neki és egyik szünetbe férrehívtam megmondtam neki hogy nagyon tetszik nekem és közelettem hozzá lassan és egyszerűen csak lesmároltam. Amikor abbahagytuk azt mondta hogy régóta erre vágyott csak nem akarta megtenni mert nem tudta hogy hogy fogok rá reagálni és most már 1hónapja járunk. Sok szerencsét. Szorítok!
2011. márc. 10. 21:13
 15/15 anonim válasza:
nem ciki csak te leszel a puncus :D ő meg majd idővel irányít téged... és a végén észre sem veszed mekkora papucs vagy
2011. márc. 11. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!