Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejön nektek, ha egy lány gyakran beszél "csúnyán"?
Figyelt kérdés
Melyik lány tetszik nektek jobban? Aki próbálja kerülni a trágár szavakat, vagy aki jó néhányszor káromkodik?2011. márc. 6. 18:43
11/22 anonim válasza:
előző vagyok
az egyetlen olyan szó, amit a barátnőmtől nehezen, de eltűrök
12/22 A kérdező kommentje:
Szégyellem, de megesik, hogy káromkodok. Mostanában hirtelen a számra csapom a tenyerem, amikor nem úgy beszélek, ahogy kellene. Néhányan kinevetnek, de belegondoltam, hogy nem túl nőies és szimpatikus az ilyen "fajta" lányok. Meg aztán egy fiúnak hamarabb tetszene egy választékosan beszélő lány, mint egy káromkodó, tróger csaj. Persze nehéz lesz leszokni róla, de menni fog! Úgy gondolom, hogy egy lány attól is lehet laza, népszerű és vonzó, hogy nem káromkodik minden mondatában. További véleményeket várok. :-) Tetszik egy fiú. Szereti az okos, csinos és szép lányokat. Ez érthető, mert Ő is okos, helyes, intelligens és illedelmes. Szerintetek több esélyem lenne, ha végleg eltüntetném ezt a rossz tulajdonságomat? Úgy gondolom megfelelek ezeknek az elvárásoknak (nem ego, pozitív visszajelzések alapján), kitűnő tanuló vagyok és egy igen jó középiskolába is felvettek, csak kicsit elüt tőlem ez a néhai csúnya beszéd. Várom a válaszokat/tanácsokat. Köszönöm előre is! :-)
2011. márc. 8. 19:09
13/22 anonim válasza:
Az, hogy tetszel-e a srácnak, nem attól függ, mennyire vagy intelligens.
14/22 anonim válasza:
Ez nem jön be a srácoknak. Ettől függetlenül, ki-ki csúszik az ember lánya száján egy egy csúnya szó. Persze ebből nem kell rendszerességet csinálni, de nem is kell pácát verni a másik feje fölött azért, mert esetleg valamikor megengedi magának, és kicsúszik a száján egy jóízű bmeg.
És ettől nem lesz senki sem kevésbé intelligensebb, mert bárkinél előfordulhat a csúnya beszéd.
18/l
15/22 anonim válasza:
Nem b*zdmeg!
Miért neked fiúba bejön?
16/22 anonim válasza:
nagyon nem csípem az útszéli viselkedést, úgyhogy a válaszom egyértelmű nem.
19/F
17/22 A kérdező kommentje:
Normálisan tettem fel a kérdést, normális válaszokat várok.
2011. márc. 8. 21:03
18/22 A kérdező kommentje:
Aki úgy válaszolt, ahogy kell, annak köszönöm szépen.
2011. márc. 8. 21:03
19/22 anonim válasza:
Nekem mindegy hogy a csaj hogy beszél de én inkább ojan laza srác vagyok és szoktam káromkodni nem vetem meg azokat a lányokat a környezetembe akik csunyán beszélnek. Főleghogyha olyan laza mint én úgy beszél még csúnyán én kifejezetten szeretem. Nem érdekel ki vet engem el ezért nekem ez a saját vélleményem.
20/22 anonim válasza:
ugyanannyira utálom mint a dohányosokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!