Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy 30 éves pasi felé jelezni hogy kívánom?
Figyelt kérdés
Nem járnék vele, csak szexuálisan vonz. Hogy adjam a tudtára hogy ne legyek ribancos, ne gondolja hogy felkínálom magam?
23/L
2011. márc. 5. 13:00
21/23 anonim válasza:
Úgy beszélnek itt egyesek, mintha ők sohasem kívántak volna meg senkit. A legtöbb férfinak csomó kalandja és szexen alapuló kapcsolata van, őket miért nem ítélik el?!
22/23 anonim válasza:
Összegyűltek az álszentek, ennyi :) Én leírtam hogy azért mert mindenkine az életében jöhet egy pasi akihez nagyon vonzódik testileg, és ettől még nem lesz r*bi, már le is lettem pontozva 39%-ra. Egy ilyen TELJESEN IGAZ állításért!
Kedves fridzsiderek, akik ezt a maximálisan igaz állítást lepontoztátok, gondolom ti vagytok azok akik sosem kívántak meg senkit nagyon, és rózsaillatút sz*rnak.
Csak kár, hogy ilyen emberek NEM léteznek. Éegyetek őszinték, legalább magatokhoz!
23/23 anonim válasza:
Kedves 19.14.!
13.36.-os hozzászólásban olvashatod erre a kérdésre a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!