Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet egy kb 25 éves srácnak, hogy tök meztelen menjen végig az utcán ilyen hidegben?
Ha a vékony srácok bejönnek, akkor tetszett volna neked.
Szerintetek ez volt a fogadás, hogy végig mer-e menni az utcán meztelen? Vagy fogadást vesztett, és a ruhája volt a tét?
Melyik a valószínűbb?
Hát, nekem bejönnek...
És csak láttad őt? Úristen, nekem a szemem kiesett volna. XD
Szerintem azt sosem tudjuk meg, mi, vagy ki vette rá erre. :)
Én miért nem látok ilyeneket? :D
Szerintem leszólítottam volna, és megkérdeztem volna, miért teszi.
Lehet, ő a Terminátor, és ruhát keresett éppen. 8)
Vagy ő találkozott a terminátorral. :)
Mondjuk megkérdezed miért van így egy szál p...ben. Válaszol, hogy mondjuk fogadásból. És akkor? Tovább mit csinálsz?? :)
Wtf?
ahahhaaaaaaaaaaaaaaaahahhah LOLL
Ja, lehet. :D
Hát, tovább... Szerintem kiröhögném. Aztán megkérdezném, hogy elkísérhetem-e egy darabig, mert bírom a bátor fiúkat. :D És megjegyezném, hogy jó a segge. XDD
Jah! Pia nélkül nem hinném, hogy fogadott volna a srác ilyenben. Volt is benne pia szerintem.
Az tuti, hogy bátor volt. Legközelebb fejet hajtok előtte, ha meglátom. :) Lehet fogadásból él. :)
Most azért bánt a dolog, hogy meg sem kérdeztem mi van vele.
De lehet nem is örült volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!