Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedhetem el?

Figyelt kérdés

Van egy srác, egyszerűen... Lehet, hogy ez csöpögős lesz, de olyan mint álmaim lovagja, külső-belső tulajdonságokkal, egyszerűen ő a tökéletes.

Van barátnője, és nem akarok közéjük állni (pedig a csaj egy buta liba), de kavarnék, ha akkor Mr. Tökély boldogtalan lenne, azt pedig nem akarom, szóval azt mondjátok meg nekem, hogyan tehetem magam túl az egészen?

2011. márc. 4. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Nőj fel, az segít. :) 10 év múlva jó lesz! :D
2011. márc. 4. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Nehezen, idővel beletörődsz, hogy nem a tiéd, jó hosszú idővel!

Én ugyanígy voltam, csak fordítva, egy lánnyal, egy olyan hapsival volt akivel a mai napig sem tudom , hogy miért maradtak és vannak együtt, de vele van és nem akarja otthagyni, mert szereti mint embert!

26/f

volt kb 6 hónap míg belenyugodtam h sosem lesz több barátságnál. 26/f

2011. márc. 4. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!