Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők sokszor olyan jól elvannak egyedül, mig a férfiak többsége keresi a nőt?

Figyelt kérdés
Társkereső zőme férfi, utcán bámulók zőme férfi.A nők meg élik az életüket, mi férfiak meg folyton rájuk gondolunk.
2011. márc. 3. 22:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk én nem tudnák nekem nemtetsző lánnyal boldog lenni, úgyhogy máris van egy kivétel.
2011. júl. 29. 11:58
 12/22 napietus ***** válasza:
a nők között viszont több a kapcsolatfüggő szerintem. egyébként nagyon egyszerű lenne kilépned az ördögi körből: ne idegenekkel próbálj ismerkedni. inkább baráti körben, sportklubban, ilyesmi helyen, ahova jársz, és ahol legalább látásból ismernek. idenekkel kevés ember áll szívesen szóba, mégha esetleg tetszenél is neki.
2011. júl. 29. 12:02
 13/22 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a magányt, pedig lány vagyok. :S

Mondjuk én sosem pánikoltam, hogy nem lesz senkim, folyamatosan összeismerkedtem bárkivel, aki hajlandó volt velem ismerkedni, pedig én se vagyok olyan nagyon szép - néha csak úgy, mert miért ne, én ilyen barátkozós vagyok :D - aztán előbb-utóbb valami úton-módon belebotlottam olyan srácokba is akiknek tetszettem és randiztunk. És most is van barátom, és én megbecsülöm őt, pedig fiatal vagyok, és örülnék, ha a szerelmünk kitartana örökké, simán el tudnám képzelni vele az életem.

Azért mert sok lány szemét, ne írjátok már le az összeset, meg általánosítsatok, hogy senki se veszi komolyan a pasiját, mert fiatal. Gondolom mind ezekről a cicababákról van szó, akik persze, hogy úgy cserélgetik a párjukat mint a zoknit...

20L

2011. júl. 29. 12:31
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem már több mint másfél éve sehol semmi.Az elején minden ok volt, lazán vettem, de egy idő után az ember kezd besokalni, kezd nyomasztó lenni.Tennék érte de a baráti körben 1 lány sincs akihez vonzódnák, sportklubban nem is nagyon vannak abban az órában ...
2011. júl. 29. 13:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Etus már megint nagyon okosnak hiszi magát. Azt elfelejti, hogy nincs minden embernek komoly baráti köre, sőt sokaknak szinte semmilyen nincs. Épp elég baj ez, hogy ilyen idióta, paranoiás világban élünk. :(

Az mondjuk eszébe sem jut, mi van akkor, ha valaki tipikus férfimunkahelyen dolgozik, az a kevés nő pedig, akiket ismer, mind foglalt kivétel nélkül.

2011. júl. 29. 15:34
 16/22 napietus ***** válasza:
"nincs minden embernek komoly baráti köre" ez semmi máson nem múlik, csak magán az emberen.
2011. júl. 29. 15:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Egy felmérés szerint másfél millió magyarnak nincs egy barátja sem. Szerinted ez nekik olyan jó?
2011. júl. 29. 15:46
 18/22 napietus ***** válasza:
nem, nem biztos, hogy jó nekik. de könnyen tehetnének ellen. persze van, akinek jó így, mert magának való típus, de a többi egyszerűen nem tesz semmit azért, hogy ez változzon, pedig zavarja. inkább otthon tesped, sajnálja magát, és szidja a világot.
2011. júl. 29. 15:50
 19/22 anonim ***** válasza:

Mondjuk, tegyük fel, nem áll valami jól anyagilag, rengeteg kudarc érte, emiatt semmi önbizalma nincs és a többi, és a többi...

Valamint honnan kellene tudnia, hogy milyen sportklubba, csoportba lépjen be, ha akar valakit? Mert ha kifejezetten ezért megy el valahová, akkor biztosan nem jön össze neki senki.

2011. júl. 29. 15:59
 20/22 anonim ***** válasza:
szerintem erős túlzás, hogy másfél millió magyarnak nincs egyetlen egy barátja se. még nekem is több jó barátom van akikre mindig számíthatok, plusz akikre nem :D szóval érted, ha nekem van :)
2011. júl. 29. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!