Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen hülyék az emberek?
"Tök fiatalon szexcsiznek a pascsijukkal mert az olyan baromi trendi"
Szőke vagy?
Az abortusz nem minden esetben olyan, mint ahogy a filmekben túldramatizálják. Ráadásul a magyar törvények elég szigorúan fogják a dolgot, nem véletlen, hogy csak a 12. hétig lehet "legálisan" elvégezni az abortuszt. Ne hagyatkozz egy filmre!
A kérdésed többi részével teljes mértékben egyet értek... Én sem értem...
Hmm, 21:13 de okos vagy te is. Hogyis mondjam... Nagyjából ezt hívjak iróniának, bár.... ÚGy értettem, hogy a legtöbb ilyen értelmes r.banc így áll a dolgokhoz, h az trendi. Azoknak megg eza stílusa....
ÉS miért értelmetlen kérdés? Az jobb amikor egy 11 éves kérdezgeti h lefeküdjön a 15 éves pasijával?
Bocsáss meg, de ha egy ilyen kérdést teszel fel, ne az legyen már a következő mondat, hogy "tök fiatalon szexcsiznek a pascsijukkal", mert ez is hülyeségre vall.
Egyébként igazad van, bár nem igazán a szex a probléma, hanem, hogy olyan emberek szexelnek akik még azt se tudják, hogy jön össze a gyerek.
26/f
@21:41
OFF:
Ez így van, de nem kell leereszkedni a hülyék szintjéhez, mert összekevernek velük.
:ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!