Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány és 28éves buszsofőr között lehet valami? De a srácnak van bnője de sztem nem szereti.
Onnan gondolom, hogy én is voltam 16 éves és nekem is sokszor tetszettek idősebb, foglalt palik. Ilyenkor én is mindig úgy képzeltem, hogy a barátnő csakis egy rusnya, buta bányarém lehet és fel nem foghattam, mit ehet rajta az imádottam és velem ezerszer jobban összeillene amúgyis.
Aztán felnőttem és rájöttem, hogy egy közel 30 éves pasas nem fog velem komoly kapcsolatot kezdeményezni, max. csak jól megdolgozni párszor, aztán mehetek a levesbe, úgyis a barátnővel marad. Egy 19 éves meg egy 16 éves között óriási különbség van: ez előbbi már majdnem felnőtt nő, érettebb világképpel, míg egy 16 éves csak egy korlátolt, gyámmal rendelkező, gyakorlatilag gyerek személy, iskolába jár, nincsen annyi rálátása a világra mint egy 20 évesnek. Vagyis te párkapcsolati szinten nem felelsz meg egy felnőtt férfi igényeinek, ebbe jobb, ha beletörődsz és nem a barátnőt fikázod, mert nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!