Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány és 28éves buszsofőr között lehet valami? De a srácnak van bnője de sztem nem szereti.
Igen lehet: Mr. 28 éves buszsofőr jól megkettyinti a 16 éves leányzót, majd továbbáll. A 16 éves csaj meg összeomlik, mert többet szeretett volna.
26/f
@19:28:
Nem a korkülönbség az alapvető probléma, hanem maga a kérdés.
Ha a kérdés feltevője úgy érezné, hogy, igen, nekem az a férfi kell, nem szerepelne ez a kérdés a gyk-n. Tehát vagy 1.) Túl sokat ad mások véleményére 2.) Nem biztos benne, hogy ez a férfi kell neki.
Egyik sem engedhető meg ekkora korkülönbség esetén.
Ja és kedves kérdező, ha bosszant a hozzászólásom, az annyit jelent, hogy talán van egy kis remény. Ha úgy érzed igazam van, keress inkább egy korban hozzád illőt.
Üdv,
V
a buszsofőr bnője k*rva ronda és nagyon hülye, legalábbis nekem ez jött le abból amiket írt és nekem nagyon is KELL ez a buszsofőr!!
Ja, te a 16 éveddel aztán olyan kúrva okos lehetsz, baromira belelátsz mások párkapcsolatába. Ugyan mit tudnál te egy majd' 30 éves felnőtt férfinak nyújtani, azon kívül, hogy szétrakod neki a lábad? Zenét nyomatsz neki a telefonodról, miközben vezeti a buszt meg elmondod neki mi volt tegnap a valóvilágban? :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!