Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik ez az alak? Hány pontot adnátok rá egy tízes skálán? Fiúk-lányok, mindenki véleményére kíváncsi vagyok.
9 ,mert a karját nem lehet jól látni,hogy mennyire van kidolgozva!
Amúgy jó teste van!!
23L
meg nem lehet latni, hogy egyaltalan megvan a masik karja!
Szerintem itt nagyon sokan keptelenek felfogni, hogy ez egy eredeti retusalatlan kep! Persze, hogy egy sima kepen nem ugy nez ki, mint egy magazin cimlapjan, de siman szerepelhetne ott! Akkor öt is meg egy picit megphotosoppoljak, hogy megcsak az se latszodjon, hogy gyürödik a bör a honaljan, ha behajlitja a kezet es a fürdöruha ugy lenne rafestve.
Abszolut 10/10
26/F
Az egyetlen ok, amiert nem irigykedem a mellette allo pasira, hogy az en kedvesem is ebben a kategoriaban szerepel.
Úgy látszik, kilógok a sorból... Nem szeretem a fogpiszkálókat.Nálam 10/5-6
18/F
Szerintem is picit sovány. Egy kis husi nem ártana a hasára és a karjára, meg persze a cicijeire.
23F
Sir Butcher :DD
Szerintem is nagyon vékony, kb 5 kiló simán elférne rajta. Elfújja szegényt a szél. Izom sem nagyon van rajta.
De amúgy szép, és minimális odafigyeléssel tökéletes lehet.
Nem akarok pontozni, hogy ne csak egy szám határozza meg ezt a z alakot, mert úgy érzem, ez sokkal komplikáltabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!