Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek, mit csináljak, hogy öltözködjek, hogy bejöjjek egy fiúnak?
Ha önmagad adod,nem tetted volna fel a kérdést.
Szerintem a srác stílusából indulj ki.Valószínűleg neki is olyan lányok jönnek be,mint amilyen ő maga.
Viselkedés: ne vihogj,ne add az értetlent,ne próbálj közönséges lenni.Csak légy természetes.Mikor beszélsz vele,ne úgy tekints rá,hogy belé vagy szerelmes,hanem próbáld barátként kezelni.Ne nyomulj annyira,azt egyik fiú se szereti.Tudj meg róla minél több infót,utána próbálj meg beszélgetni vele.Pl ott van a zene.Kérdezz rá,melyik a kedvenc együttese,volt-e már valamelyik koncertjükön,melyik a kedvenc száma.Utána jobb esetben visszakérdez,és máris ott van a nagyszerű alkalom,hogy beszélgessetek. :)
15/L
őszintén válaszolok kb ebben a korbna minden fiúnál igaz lesz. 90%külső 10% belső tehát azért tetszik valószínűleg nekik az a 2 lány mert szépek mégha mellette buták is.
16/f
"furcsa, én nem úgy vettem észre... minden osztálytársamnak ugyanaz a két lány tetszik pl. , tehát mégis van bennük valami különleges, tehát vami mégiscsak bejön rajtuk a fiúknak..." -> Nehogy már 10-15 korodbeli alapján ítéld meg az összeset...
"nem akarok megváltozni, csak azt kérdezem, hogy mégis mit csináljak. mert amikor beszélek vele nem tudok mást csinálni, csak vigyorogni..." -> Szerintem nem egészen ez volt a kérdés, de mindegy.
"de úgy összességében az ilyen korú fiúknak mi jön be...???" -> Nincs olyan, hogy összességében, b*szki.
Amúgy szerintem te már meg is válaszoltad magadnak a kérdést, amikor azt mondtad, hogy a te környezetedben mindenkinek ugyanaz a "zsánere". Hát akkor te is öltözz úgy, mint ők. Ennyi. De egyébként szerintem hülyeség ez a megfelelési kényszer.
03-01 19:02 voltam.
összességében mi tetszik nekik, mert mindegyiknek ugyanaz tetszik, erről beszélek.
éppen az volt a kérdésem: hogy hogy viselkedjek! tehát h mit csináljak, és ne csak vigyorogjak.
nem 10- 15 alapján ítélem meg őket. csak az osztályomba vannak 20-an plusz azok még akiket rajtuk kívül ismerek. mindegyiknek hasonló lányok jönnek be. öltözzek úgy bmeg? nem akarok akkora k*va lenni.... szánalmasok és nem fogom követni őket. és semmi "megfelelési kényszerem" nincs, csak éppen be akarok jönni legalább 1 fiúnak, ez olyan nagy bűn????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!