Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A helyes fiúk mért mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyes fiúk mért mindig ribancokkal akarnak járni?

Figyelt kérdés

Ez annyira bosszant engem:S

Most komolyan mért nem jó nekik egy normális lány?

14/L

2011. febr. 27. 08:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Ja, szerintem matekoznak..mert gyerekek! Kislány meg kisfiú!

Vagy lemaradtam és a világ kifordult magából aztán nyomják mint a nyulak?? Na nee!

28/F

2011. márc. 3. 15:07
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

nem akarnak ribancokat -.-.ilyen marha kérdést hogy lehet fel tenni?? a pasik szép csajokat akarnak,lehet az szerény,ribanc,nem tul menő,elfogult,divatmajom stb....

a ribancokat azért akarják mert könnyen meg lehet fektetni..aztán utána hagyják a szarba őket.ennyi :)

2011. márc. 3. 15:15
 33/39 anonim ***** válasza:
96%

Hát ez f_sza...14 éves kis taknyok kefélnek. Helyes "pasi" meg "ribanc" pfff

Apátoknak pofán kellene b_szni titeket.

2011. márc. 3. 15:16
 34/39 anonim ***** válasza:
95%

ma 15:16

Ott a pont!

2011. márc. 3. 15:31
 35/39 anonim ***** válasza:
54%
engem pofámb.szott apám amikor részeg volt néha mégis megdugom a ribancokat XD
2011. márc. 3. 15:33
 36/39 anonim válasza:
100%
Attól hogy egy lány szép attól még nem ribanc... Szerintem te csak féltékeny vagy a szép lányokra azért hívod őket ribancoknak...
2011. márc. 3. 15:49
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

utolsónál a pont

Még szép hogy a helyes pasi akiért mindenki odavan egy szintén hasonló lányt fog kedvelni aki szép és népszerű. Attól hogy a féltékeny lányok elkezdik a ribancozást ők ez pont le fogják szarni és elviszik a ti álompasijaitok még ti csak ott ültök és vártok, ahelyett hogy egy hozzátok hasonlót keresnétek akinél van is esélyetek.....

2011. márc. 3. 21:34
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen miért azon agyal valaki,hogy ki a ribanc meg ki nem? azon agyalj,hogy te kialakítsd a saját stílusod meg értékrended...

nőiesen öltözködik,ad magára és teszem azt,élvezi a fiúk figyelmét? ettől ribanc? nem. ez szerintem normális...

ha mondjuk a fél iskola meghágta,és ő ezzel reklámozza magát,akkor valóban ribanc.

egyébként mindenki azt kapja,amit elvár. nem adnak esélyt a normális lányok a normális fiúknak,mert "nem elég helyes,nem elég menő",de ha a menő fiú vágja ezt az arcukba,megy a sírás-rívás,ez annyira tipikus... keress olyat magadnak,aki hozzád való,a nagymenő fiúkat meg hagyd meg a cicababáknak... hidd el,aki olyat választ,akiről tudja,hogy a fél környék átment rajta,az olyan beállítottságú is...

2011. márc. 3. 22:08
 39/39 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem engeded, hogy szexeljen veled,még nem vagy normális, és ha engeded, akkor sem vagy ribanc, sőt akár nagyobb esélyed van megtartani is, erre még nem gondoltál?
2012. jan. 18. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!