Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes fiúk mért mindig ribancokkal akarnak járni?
Ez annyira bosszant engem:S
Most komolyan mért nem jó nekik egy normális lány?
14/L
Ja, szerintem matekoznak..mert gyerekek! Kislány meg kisfiú!
Vagy lemaradtam és a világ kifordult magából aztán nyomják mint a nyulak?? Na nee!
28/F
nem akarnak ribancokat -.-.ilyen marha kérdést hogy lehet fel tenni?? a pasik szép csajokat akarnak,lehet az szerény,ribanc,nem tul menő,elfogult,divatmajom stb....
a ribancokat azért akarják mert könnyen meg lehet fektetni..aztán utána hagyják a szarba őket.ennyi :)
Hát ez f_sza...14 éves kis taknyok kefélnek. Helyes "pasi" meg "ribanc" pfff
Apátoknak pofán kellene b_szni titeket.
utolsónál a pont
Még szép hogy a helyes pasi akiért mindenki odavan egy szintén hasonló lányt fog kedvelni aki szép és népszerű. Attól hogy a féltékeny lányok elkezdik a ribancozást ők ez pont le fogják szarni és elviszik a ti álompasijaitok még ti csak ott ültök és vártok, ahelyett hogy egy hozzátok hasonlót keresnétek akinél van is esélyetek.....
14 évesen miért azon agyal valaki,hogy ki a ribanc meg ki nem? azon agyalj,hogy te kialakítsd a saját stílusod meg értékrended...
nőiesen öltözködik,ad magára és teszem azt,élvezi a fiúk figyelmét? ettől ribanc? nem. ez szerintem normális...
ha mondjuk a fél iskola meghágta,és ő ezzel reklámozza magát,akkor valóban ribanc.
egyébként mindenki azt kapja,amit elvár. nem adnak esélyt a normális lányok a normális fiúknak,mert "nem elég helyes,nem elég menő",de ha a menő fiú vágja ezt az arcukba,megy a sírás-rívás,ez annyira tipikus... keress olyat magadnak,aki hozzád való,a nagymenő fiúkat meg hagyd meg a cicababáknak... hidd el,aki olyat választ,akiről tudja,hogy a fél környék átment rajta,az olyan beállítottságú is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!