Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes fiúk mért mindig ribancokkal akarnak járni?
Ez annyira bosszant engem:S
Most komolyan mért nem jó nekik egy normális lány?
14/L
De tényleg. A kérdező nem valami értelmes ember, már bocsi.
A fiúk nem járhatnak szép lányokkal, de ha ti csak helyes fiúkkal akkor mi miért ne? :)
De 14/L...
Nagyon értelmes a kérdés. Miért rib@nc, az aki jóé néz ki? :D
Rib@nc: Pénzért, illetve más dologért szexel, majd tovább lép.
Mielőtt mondanád: Kurv@: Sarkon áll az auto pályákon, a többit tudod
Én nekem mindegy h ribanc-e a csaj vagy nem csak nézzen ki jól és ne legyen szűz mert nem akarod hónapokig várni =D Ennyi :D
17/F
Ez annyira relatív... :S Van,hogy egy átlagos külsejű lány több férfinemiszervet fogott,mint kilincset,és van,hogy egy külsőre "ribancnak" tűnő lány teljesen normális és kedves...ennyi erővel mindenkit meg lehetne bélyegezni.
Mindenkinek más tetszik,mindenki mást tart szépnek meg szexinek...
Egyébként meg a normális pasik a normális lányokat választják...ha egy srác élből olyan csajra megy rá,akiről tudja,hogy a fél megye meghágta,az jelent valamit,nyilván tisztában van a lány hírével...
Attól meg valaki nem lesz ribanc,hogy esetleg kihívóan öltözködik.A te korodban meg a fiúknak aztán végképp mindegy,hogy ribanc-e vagy sem, őket ilyenkor még nem a nagy szerelem,meg a tartós kapcsolat hajtja.
Mert nem érünk rá, azért.
Persze, majd hetekig újságot olvasok amíg a "normális lány" kivárja a megfelelő csillagállást aztán kesztyűben, kisujjat eltartva végre hozzányúl a farkamhoz?
Ott a "ribanc"-nak nevezett hölgy, aki valójában csak tudja és teszi azt amit a természet és a józan ész parancsol: A szexet. Aztán hogy később lelép egy másikért? Mit számít? Ott van nekem is a következő, nem?
Definiáld légyszíves a "ribancokat". Írtad, hogy sminkeli magát, csini ruhákban jár (ok, lehet, hogy a szoknya meg a top kissé rövid). Az hogy hány fiúval járnak honnan veszed? van a fejükön egy számláló??
Ne bánkódj. minden ember ilyen. Ha le akarjuk fordítani, akkor legyen minden ember pontozva 1-10-ig aszerint, hogy mennyire "helyes" (látszik te is csak a külsőre gondolsz és meg vagy sértődve amikor a fiúk is csak azt nézik ebben a korban...) és a 10es a legjobb. Mindenki 10eset akar. Aki 5ös az is meg aki 10es az is. Szerinted a 10es melyiket fogja választani? Merthogy van választási lehetősége, hiszen nem csak az 5ösöknek jön be hanem azoknak is aki 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10... Statisztika.
Aztán egy idő után kialakul mindenkinek a saját ízlése, értékrendje... Igen, fontos a külső, csak az a különbség, hogy milyen alapon választasz? A közösségtől kapott mérce szerint vagy pedig azok közül aki tetszik neked (majd, nem most).
A helyes fiú alatt mit kell érteni? Ki a helyes?
Aki szerinted helyes az másnak is helyes vagy csak neked helyes?
Vagy neked az a helyes pasi aki mások szerint helyes és ezért számodra is helyes?
Szubjektív vagy van valami egységes szabvány a helyes pasira...nem tudtam, hogy az a lány aki nekem tetszik az mindenkinek tetszik a földön..most már aggódok:D
Ki a ribanc? Szerinted ribanc vagy mások szerint ribanc és emiatt te is úgy gondolod hogy ribanc? Mások szerint nem is ribanc és csak te gondolod hogy ribanc?
Egyáltalán mit csinál egy 14 éves ribanc egy 14 éves helyes fiúval? Kész vicc.
28/F
"Egyáltalán mit csinál egy 14 éves ribanc egy 14 éves helyes fiúval?"
lol? szted mit? matekoznak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!