Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rinyálnak a pasik, hogy a csajok 90%-a k*rva?
Szerintem azért erről ők is tehetnek. Sőt!
Mert ugye az a jó csaj aki kelleti és riszálja magát, könnyen kapható a fiúk pedig kapnak az alkalmon. Hát persze, hogy így minden csaj k*rvaként kezd el viselkedni, mert másképp észre se veszik a fiúk mint pl. engem... Nem gondolom jól?
Ha úgy öltözöl mint egy prosti, és kelleted is magad, akkor kellesz a pasiknak, de csupán egy éjszakára..(olyannak aki lenéz téged, nem vesz igazán emberszámba)
Ha tisztességes vagy, nem sietsz akkor többet is elérhetsz hosszabb távon. (egy olyan fiútól aki tisztel téged.)
Gondold meg, melyiket választod!!
ott követik el a nagy hibát a lányok, hogy az első lehetőséget könnyebbnek látják, és nem bajolnak a többre vezető másikkal.. kár.
Utolsóval részben egyet értek :) A pasik nagyon is jól tudják magukról, hogy idióta hímringyóként viselkednek, amikor minden héten más csajt dugnak meg. Plusz azok is idióta ringyók, akik hagyják magukat minden héten mással megdugatni. Szóval az ilyenek nagyon is összeillenek :)
Azok a pasik pedig, akik nem ilyen lányokra vágynak, azok nem is fognak foglalkozni az ilyen lányokkal. Valamint a normális lányok nem fogják illegetni magukat, csak azért, hogy többen felfigyeljenek rá, mert tisztában vannak azzal, hogy azokat a ringyókat csak lenézi mindenki. Következtetés: mindenki a maga fajtájával, viszont előbbi fajtát én elég butácskának tartom.
21/L
Na itt a válasz: A nők ha nem is 90% k*rva, de olyan 70% igenis az:S Sok fiú elmegy bulizni azt ott talál egy csomó csajt aki ott riszálja a seggét és hát bejön nekik felszedik stb, de nem kezelik őket komolyan. Ha összejönnének vele egy idő után megcsalja valamelyik fél a másikat. Sajnos itt a hiba, mert ha esetleg nem ribanc csak jól néz ki, vagy a fiú normális és komolyan kezeli a dolgot és a csaj csalja meg akkor a szenvedőnek lesz szar. Ilyenkor nem minden esetben , de előfordul, hogy egy ilyen után már nem úgy fog odamenni egy lányhoz, vagy a lány a fiúhoz, hogy komolyak a szándékai. Emiatt lesznek ilyenek az emberek és emiatt megy tönkre egy csomó kapcsolat, mert rossz embert fogtak ki. Amúgy ez a fiúkra is igaz, hogy 70% nem veszi komolyan a szándékait.Folytassuk ott hogy kb 20% lány, vagy fiú tök mindegy melyik ronda. Akkor meg emiatt nincs semmi. 5% hülye, a másik 5% meg normális és jól néz ki, ilyet meg nehéz találni,de nagyon. Én úgy vélem ,hogy szard le ,hogy mások hogy néznek ki, k*rvás, vagy nem k*rvás , ha normálisan öltözködsz és nem úgy állsz a dolgokhoz mint a 70% akkor majd egy napon egy fiú odafog jönni hozzád akinek komolyak a szándékai és nem csak egy éjszakára akar. De ez idő kérdése és ehhez nagy türelem kell!
18/F
értelmetlen ebben a témában az általánosítás, bár sokszor én is ebbe a hibába esek.
haverom oda van az ilyen riszálós lányokért akiket fent említesz, nekem a hátamon futkos a hideg. azok a lányok akik nekem tetszenek ő azt mondja "szürke kisegér" én azt hiszem hogy a "normális-rendes lány" kategória, mert azt hinné az ember, ő azt mondja, hogy pusztán beképzelt-kétszínű számító alakok, rendre igaza is van.
felvetődik a kérdés, hogy ki is az igazi ku*rva? az aki úgy is néz ki, de egyenes-őszinte, vagy az aki báránybőrbe bújt farkas?
ebből én arra jutottam, hogy nem az a kur*va aki kinn áll a placcon, hanem aki bundát kap és este mégis fáj a feje.
persze amit írtam az mind hülyeség, erre nincs se jó se rossz válasz. mindenki reménykedjen, hogy egyszer talál egy magához illő lányt-fiút.
Fogalomzavarban szenvedtek!
k.urva = csak és kizárólag pénzért b@szik, undorító!
r.ibanc = szeret b@szni, bárhol, szinte bárkivel. <---szeretjük őket.
Amikor k*rvákra panaszkodunk akkor azalatt a Para Zita és bandája értendők!
kerdezo, te eleg rosszul gondolod...
amugy meg minden csaj kurvä, az osszes szereti a fäszt, meg akkor is ha nem azt mondjak, de emelett az osszes pasi egy szemetlada, ilyen-olyan okbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!