Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rinyálnak a pasik, hogy a csajok 90%-a k*rva?
Szerintem azért erről ők is tehetnek. Sőt!
Mert ugye az a jó csaj aki kelleti és riszálja magát, könnyen kapható a fiúk pedig kapnak az alkalmon. Hát persze, hogy így minden csaj k*rvaként kezd el viselkedni, mert másképp észre se veszik a fiúk mint pl. engem... Nem gondolom jól?
De, igazad van, de ezt a témát hetente 2x kiírja valaki, keress csak rá.
Amúgy a volt barátom nemrég osztotta meg velem, h mivel azután h összejöttünk 1-2 napon belül lefeküdtem vele, minden ismerőse úgy gondolja, h ribanc vagyok. De az egyiknek sem fordult meg a fejében, h nem csak ő kapott meg engem, de is őt... (Egyébként nem is egyéjszakás volt, fél évet jártunk még utána.) Ő nem ribancozott le, de elvileg a haverjai igen... hát ők is okosak...
19/N
12:32
Kit a második randin már meg kapok olyannal nem jó foglalkozni mivel tudom más is ennyi idő alatt kapja meg szóval erről ennyit.
12:35
Te írtad észre sem vesznek s azt akarod ,hogy észre vegyenek
12:43
De azóta gondolom mindenki meg kap 2 napon belül ,ha már rákaptál az izére:P mondjuk azzal nincs semmi baj ha utána hosszú lett a kapcsolat,a k.urváknál nem utálok senkit jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!