Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány annak a jelét adja hogy tetszem neki, de közben van barátja, akkor az mit jelent?
Jelek alatt ilyeneket értek: szemkontaktus tartása, sokat mosolyog rám, nevetés közben megérintett, elmentünk kettesben sétálni(amit ő kezdeményezett!) stb.
Elhívtam volna randizni, de mivel van barátja, ezért "visszavonultam". Hibát követtem el, vagy csak barátkozni akart?
Hát azért nem kell mindenkit elsőből leribancozni...
Kedves Kérdező!
Az, hogy a lány így viselkedik veled, annak több oka, lehet. Pl. az, hogy baráti társasági vágyik, jól jönne egy fiú barát(haver) neki, ezért kezdeményez. Hogy emelett neked megtetszik a lány az mellékes.
Egy másik ok pl. az lehet, hogy nem működnek jól a barátjával a dolgok, nem szereti már, de fél (valamiért) kilépni a kapcsolatból,fél,hogy nem kap mást, hasonlók. Én is volam ilyen helyzetbe, és ha akkor került volna egy olyan srác, aki kezdeményezett volna, otthagytam volna a barátom abban a pillanatban. Lehet, hogy vele is ez a helyzet, és ettől még NEM LESZ RIBI!
Hívd el randizni, vagy legalább egy moziba, vagy kezdeményezz te sétát, kérdezd finoman a kapcsolatáról, ha nem akar mondjuk beszélni róla, de látod rajta, hogy nem érinti jól, akkor az lehet, amit mondtam...
Próbáld meg, nincs vesztenivalód! Írd meg, hogy mi lett, kíváncsi vagyok:)
N/18
Utolsónak nincs igaza. Ez nem haveri közeledés, márpedig akkor eléggé gerinctelen megoldás. Beszélje meg, ha nem megy zárja le a jelenlegi kapcsolatát, azután szabadon ismerkedhet. Lehet hogy őskori megoldás így 2011 körül de akkor is ez lenne a helyes út.
33_F
Úgy látom eléggé megosztottak a vélemények, ami azt jelenti hogy nem hiába voltam össszezavarodva a helyzettől és írtam ki kérdést belőle, nem nagyon létezik egyértelmű megoldás...
Én úgy érzem hogy helyes döntést hoztam, hogyha közli velem hogy van barátja, akkor nekem azt sugallja hogy csak barátkozni akar, ha többet akar nem értem miért említené ezt meg.
A kérdést azért írtam ki, mert összezavart hogy emellett ilyen jeleket küldött, de lehet csak én voltam rájuk túl érzékeny.
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!