Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátommal minden tökéletes csak a szex nem?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve,mert minden tényleg tökéletes szinte,de a szex valahogy nem jön össze nekünk,nem vagyunk valami egy hullámhosszon és problémák is adódtak már..
2011. febr. 23. 13:13
1 2
 11/19 TOMAtm ***** válasza:
szerintem ne eröltesd vele a szexet,hagyd rá mert szerencsétlennek most azért nem jön össze mert szorongási vannak a korábbi helyzetek miatt.hagyd h akkor szexeljetek ha ő kiván meg téged,hidd el az első siker után már simán fog menni minden.ilyen történik általában ha olyan partnert találsz aki nagyon meg szeretne felelni neked.ez nem testi probléma hanem lelki eredetű.ja meg szerintem ne dörgöld az orra alá és egyátalán ne is emlitsd neki ezt a témát,mert attól csak rosszabb lesz.
2011. febr. 25. 20:05
 12/19 anonim ***** válasza:

19:56

Bakker! :D

Kösz, erekciót akartam írni természetesen.

2011. febr. 25. 20:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: én nem erőltettem. épp ,h én nem is másztam rá, és akkor szexeltünk,ill. próbáltunk ,amikor ő akarta. Meg akarna felelni:/ ?
2011. febr. 25. 20:37
 14/19 Norb66 ***** válasza:
Stresszel, korábbi rossz élmények, túlzott megfelelési vágy. Vagy egyéb szexel nem kapcsolatos lelki problémák. Üljetek le és kérdezd ki, beszélgessetek róla, hogy mi lehet az oka! Sokat fog segíteni. Feltéve ha nem azt fogja mondani hogy "nem tudom".
2011. febr. 25. 21:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Ezek alapján igazán nem kell azért aggódnod, mert ne lennél számára kívánatos.

A lelki problémák is kezelhetőek. Akár lehet az is, nagyon teljesíteni akar hiszen nagyon új kapcsolatban van.

Ha úgy adódik, egy szexuálpszichológus is segíthet. A neten jó pár névtelen és ingyenesen válaszoló szakrovatot lehet taláni. A merevedési zavarok kezelése tipikus feladatuk.

Esetleg próbáltátok már masztival kezdeni? Azért jutott az eszembe mert azt irtad úgy nincsen baja.

Meg a hosszabb előjáték, egy jó masszázs is segíthetne.

Vagy csupán néhány petting. Lehet nem mindenkinél szokás és egyből szeretkeznek, de szerintem jó dolog egymás megismeréséhez. A bizalmat is épiti.

Érdemes legalább megpróbálni.

Sok szerencsét nektek!

2011. febr. 26. 13:07
 16/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Utolsó: Nem kezdjük egyből szexel, hanem előjáték is van,meg masszírozás stb.. és ilyenkor merev,csak amikor csináljuk,közben szokott problem lenni.

2011. febr. 26. 14:17
 17/19 anonim ***** válasza:
dejó dolgotok van.... én 22 vagyok, semmi bajom nincs és nincs egy barátnőm sem :(
2011. febr. 27. 01:13
 18/19 A kérdező kommentje:
tényleg nagyon jó dolgunk van basszus:DD
2011. febr. 27. 12:58
 19/19 TOMAtm ***** válasza:
proviron tabletta segít a dolgon 400 forint ha orvos irja fel.ill ha nem irja fel akkor ejánlom a barátodnak még a tribulus maximust ami egy növényi kivonat és a szexuális teljesítőképesség javítására használják régóta a keleti kultúrák.tapasztalatból mondom hogy beválik.
2011. márc. 12. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!