Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt tényleg én vagyok a gyökér?
Van egy lány, 1 éve ismerem kb, mikor megismertem egy eléggé szép lány volt, kedves is, és volt pasija.
Nyáron egyre jobba lettem vele, ő dobta a fiúját (utólag kiderült, hogy miattam), de én nem akarok tőle semmit.
Alapvetően nem tudok rá úgy nézni, mint egy nőre, és meg is hízott elég durván, amitől pedig kifejezetten undorodok, mivel sportoló vagyok.
A dolog odáig jutott, hogy az összes barátja és ismerőse szerint én vagyok a gyökér, aki kihasználta, pedig én soha semmilyen jelét nem adtam annak, hogy több lenne, mint barát.
Tegnap munkaügyben találkoztunk, eléggé feszült volt a hangulat be-be szólogatott, a végén pedig odajött kérdezgetni, hogy hogy vagyok, stb, de én flegmán leráztam... Nem akartam hamis reményeket kelteni benne...
Illetve én mást szeretek.
Tényleg az én hibám lenne, hogy ide jutottunk? És bunkó vagyok, amiért nem akarok egy bálnával járni?
De tényleg bálna...
És megmondtam neki és a barátnőinek is párszor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!