Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetetlen párt találni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetetlen párt találni, ha az ember nem jár se descoba, se edzésre/szakkörre?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok, amúgy sokat vagyok kint, bicajozok,sétálok, dehát olyankör nem jönnek oda pasik... :) A buszon se, a koleszban sem... Komolyan csak discóban szeretnek az emberek ismerkedni?! (Ezt mondjuk nem értem, mert ott olyan hangos a zene, hogy nem lehet beszélgetni.)
2011. febr. 20. 10:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

én is szeretek néha kirúgni a hámból, persze módjával. haverokkal, jó társaságban nem utasítom el az alkoholt, nem vagyok szent :D ,de csak ritkán. sőt! még diszkóba is hajlandó vagyok elmenni ha épp olyan kedvem van, de csakis jó társasággal.

nem nézek le senkit amiatt, hogy mit csinál- mit nem, pusztán nem értek vele egyet és nem keresem a társaságát.

nagyon kiábrándító egy kur*vásan felöltözött, részeg ( ne adj Isten magát összehányt) primitíven viselkedő füsttől bűzlő lány. egy vicces, jókedvű, becsípett aranyos lány viszont lehet vonzó. a kettő között van különbség.

és valóban ki lehet szúrni a diszkóban a visszafogottan nőies lányokat a kevésbé visszafogott társaik közül.

még nem írtad, de ha nem túl indiszkrét kérdés érdekelne, hogy hány éves vagy? csak mert gondolok valakire, de biztosan kizárt...

23f újra

2011. febr. 20. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!