Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen párt találni, ha az ember nem jár se descoba, se edzésre/szakkörre?
én is szeretek néha kirúgni a hámból, persze módjával. haverokkal, jó társaságban nem utasítom el az alkoholt, nem vagyok szent :D ,de csak ritkán. sőt! még diszkóba is hajlandó vagyok elmenni ha épp olyan kedvem van, de csakis jó társasággal.
nem nézek le senkit amiatt, hogy mit csinál- mit nem, pusztán nem értek vele egyet és nem keresem a társaságát.
nagyon kiábrándító egy kur*vásan felöltözött, részeg ( ne adj Isten magát összehányt) primitíven viselkedő füsttől bűzlő lány. egy vicces, jókedvű, becsípett aranyos lány viszont lehet vonzó. a kettő között van különbség.
és valóban ki lehet szúrni a diszkóban a visszafogottan nőies lányokat a kevésbé visszafogott társaik közül.
még nem írtad, de ha nem túl indiszkrét kérdés érdekelne, hogy hány éves vagy? csak mert gondolok valakire, de biztosan kizárt...
23f újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!