Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó ember hogyan találhat magának párt, ha nem jár szórakozni? (18/l)
Először is, biztos vagyok benne, hogy te is fogsz tallni valakit. Másodszor kicsit nyitnod kéne a világ felé, hogy észrevegyék te is vagy!!!
Én is hasonló cipőben jártam mint te, most sem vagyok egy nagy kitárulkozó, de valamellyest határozottabb lettem.
Mozdulj ki a legfontosabb, aztán elindul minden magától!!! :)
Adj fel egy újság hirdetést, nagyon sok sms-t , emailt fogsz kapni, hidd el.
Ami jó benne, hogy egyáltalán nem kell magyarázkodnod, hogy te párt keresel, hisz ők is ugyanebben a cipőben járnak....
Az viszont mindenképp hasznos lenne, ha egy életvidám, mosolygós lányt látnának meg elsőként az érdeklődők.
Ja és ami fontos: a pasikat pontosan ugyanúgy kezeld mint ha csak egy barátnőddel beszélgetnél.
gondolj bele, ha lenne barátod mindenhova el kéne mennetek, és nem mondhatod neki sokszor, hogy "nem, most nincs kedvem"
én is hasonló kategóriájú vagyok, de rájöttem, hogy még nem szeretnék barátnőt, túl nagy elkötelezettség lenne, én meg szeretek egyedül lenni.
amúgy a zsák megtalálja foltját, nyugi.
21F
örülök, hogy sikerült belátnod, hogy ez nem is akkora probléma :)
minden jót és sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!