Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetetlen párt találni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetetlen párt találni, ha az ember nem jár se descoba, se edzésre/szakkörre?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok, amúgy sokat vagyok kint, bicajozok,sétálok, dehát olyankör nem jönnek oda pasik... :) A buszon se, a koleszban sem... Komolyan csak discóban szeretnek az emberek ismerkedni?! (Ezt mondjuk nem értem, mert ott olyan hangos a zene, hogy nem lehet beszélgetni.)
2011. febr. 20. 10:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23f+kérdező, miért nem ismerkedtek meg?
2011. febr. 20. 11:21
 12/21 anonim ***** válasza:
a nem nézel ki jól, akkor veszett ügy...
2011. febr. 20. 11:25
 13/21 A kérdező kommentje:

Hát kocsmába beülünk néha, de a kutya se ül le hozzánk :D Ráadásul a "haverok haverjai" más városban tanulnak, elsőévesek vagyunk, egyelőre nincsenek ott ismerőseink, csak egymás.

Az internetes ismerkedés sajnos nem az én világom. Próbáltam már, de nem jött be. Úgy sz*r, ahogy van. Ráadásul a 23f biztos h*lye p*csának tartana, amiért szeretek néha jól berúgni :/ :D

2011. febr. 20. 11:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Ffffffffuuuuuuuuuuuuuu de szar egy kisugárzásod van, már így a leírásod alapján is. Hát ezért nem találsz senkit.
2011. febr. 20. 12:10
 15/21 A kérdező kommentje:
:D
2011. febr. 20. 12:17
 16/21 anonim ***** válasza:

11.11-es 23 éves fiúval értek teljesen egyet:) Ha diszkóban ismerkednék még ha tetszene is a fiú nem lenne jövője a kapcsolatunknak mert annyira más beállítódottságúak lennék. Persze kivételek biztos vannak, de azért valljuk be több a rutinos bulizós az ilyen szórakozóhelyeken.

Nekem is nehéz helyzetem van ilyet téren, pedig nem vagyok otthonülős. A mi sulinkba maximum 5 fiú van, nem járok bulizni, kimozdulni pedig csak a barátaimmal szoktam akkor pedig nem feltétlenül ismerkedési szándékkal indulok el otthonról.

L/19

2011. febr. 20. 12:30
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát én a discót annyiból tartom jónak, hogy a csapból is az folyik, hogy "menjél szórakozni, ha nem akarod magányosan léelni életed hátralevő részét", ebből kifolyólag biztosan vannak hozzám/nk hasosnló emberek ott, meg ha nem lennék kifejezetten ribis ruhában, meg nem táncolnék, akkor valószínű még ki is szúrnának maguknak, de lehet, hogy túl optimista vagyok...
2011. febr. 20. 12:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Engem kiszúrtak pedig nem vagyok kirívó természet:D
2011. febr. 20. 12:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nagyon ritkán érdemes elmenni discoba.Bár nem vagyok egy nagy diszkópatkány,maximum félévente 1-2x megyek el.De az is csak véletlen ötlet.Én a kocsmákat,pubokat,kávézókat szeretem:)És lehet igenis ismerkedni,csak kurázsi kell hozzá-sajnos!Aki mer az nyer!
2011. febr. 20. 12:43
 20/21 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezeket én is szeretem, dehát senki nem szokott egy társasághoz csak úgy odamenni egy ilyen helyen... Főleg hogy ott vagyunk fiúk is, lányok is, nem tudhatják, hogy nem vagyunk-e párok, vagy valami...
2011. febr. 20. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!