Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen párt találni, ha az ember nem jár se descoba, se edzésre/szakkörre?
Hát kocsmába beülünk néha, de a kutya se ül le hozzánk :D Ráadásul a "haverok haverjai" más városban tanulnak, elsőévesek vagyunk, egyelőre nincsenek ott ismerőseink, csak egymás.
Az internetes ismerkedés sajnos nem az én világom. Próbáltam már, de nem jött be. Úgy sz*r, ahogy van. Ráadásul a 23f biztos h*lye p*csának tartana, amiért szeretek néha jól berúgni :/ :D
11.11-es 23 éves fiúval értek teljesen egyet:) Ha diszkóban ismerkednék még ha tetszene is a fiú nem lenne jövője a kapcsolatunknak mert annyira más beállítódottságúak lennék. Persze kivételek biztos vannak, de azért valljuk be több a rutinos bulizós az ilyen szórakozóhelyeken.
Nekem is nehéz helyzetem van ilyet téren, pedig nem vagyok otthonülős. A mi sulinkba maximum 5 fiú van, nem járok bulizni, kimozdulni pedig csak a barátaimmal szoktam akkor pedig nem feltétlenül ismerkedési szándékkal indulok el otthonról.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!