Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Pici lányok vagy a magasabbak?
tetszenek az alacsony lányok, olyan bájosak, törékenyek. én meg ugye, se nem törékeny, se nem bájos, de még csak alacsony sem vagyok :) amikor egy gyönyörű szempár felnéz rám az nagyon bejön.
azért te nekem már túl alacsony lennél. 192 vagyok, 160 alatt azért már túl alacsonyak hozzám a lányok, a legjobb a 165 körül.
23
Nekem a magasság nem nagyon számít.
A lényeg, hogy ne legyen dagadt.
Az alacsony lányok szűkek? Te szűk vagy?
A magasság nem számít...
"Legalább nincs olyan gondod, h magasabb legyen a pasid, vagy ha nem akkor sárba tiporod a férfiasságát, ha már egy kicsit magasabb topánkát húzol..."
Elég gyenge az aki emiatt érzi fenyegetve a férfiasságát. Ez a "legyen magasabb a férfi" dolog kizárólag a nők mániája, engem mint férfit az sem érdekelne ha 2 fejjel magasabb, attól én még férfi vagyok ő meg nő. Nem attól tetszik egyik sem hogy hasizommal orrba tudom verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!