Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az alacsony lányok vagy inkább a magasabbak jönnek be nektek?
Nekem az alacsonyabbak jönnek be főleg, de ki tudja, lehet, hogy magasabb lesz végül a feleségem. :D
Világbéke!
BJ
Szia!
Szerintem az a legjobb, ha a lány annyival alcsonyabb, hogy ha magassarkút vesz fel, akkor legyünk kb. u.olyan magasak.
Bár az tény, hogy amikor egy alacsony lány "ágaskodik", az valami tündéri (csak azért nekem ne kelljen összegörnyedni :P).
De mondjuk, az is érdekes, amikor a lány magasabb (pedig én is 180+ vagyok), akkor van benne valami megfoghatatlan kisugárzás...
178 cm vagyok és nekem ált azok a legelőnyősebb csajok akik egy lépcsöfokkal fentebb állnak lépcsőn akkor pont egy magasak vagyunk.
Valamiért számomra kellemetlen ha ugyanolyan magas vagy magasabb csajjal smárolok =/
17/F
Igaz nem a lányokat kérdezted, de egy kis tapasztalat:
Nekem általában egy fejjel v kettővel magasabb fiúim voltak, én 152cm vagyok, a mostani párom 192, elég fura és néha vicces mert 1 magassarkú és egy lépcső kell, hogy normálisan tudjunk csókolózni, de az ilyen sosem akadály :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!