Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szetintetek mi az élet értelme?
Ki vagyok én? Hol vagyok? Mit keresek én itt??
Miért nem hall engem senki? Valaki válaszoljon!
ÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Vicces, hogy olyan kérdést teszel fel, amire a filozófusok már évezredek óta keresik a választ - hasztalanul.
Az életnek nincs értelme, csak élet van. Ha tetszik, az élet értelme maga az élet, ahogy éled az életet. Nem a cél számít, hanem ahogy elérsz addig a célig.
Amikor erre gondolok, a gondolataimnak el kell rugaszkodniuk erről a földről, mert különben tényleg nincs értelme. Persze lehetne mondani, hogy megszületek, iskolába járok, dolgozok, családot alapítok, szerelmeskedek (valaki dug), gyereket nevelek...aztán valamikor öregen meghalok. Ez a jobbik forgatókönyv, aminek lehet értelme, csak hát az hogy véget ér, ez már egy kicsit elkeserítő. Aztán vannak akiknek különösen rövidre van szabva, ráadásul sokszor váratlanul ér véget.
Szóval rugaszkodjunk el a földtől. Nekem a Biblia segített ebben, különösen a János evangélium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!