Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker srácok miért járnak plázacicákkal?
1. 19:30 gyerekesek a rockerek? feltételezem nem ismersz 1 rockert sem...-.-" a rockerek általában mélyebb érzésűek és néhányuk intelligensebb mint az átlag ember szóval, ha nem ismered még magát a szubkultúrát akkor inkább a szádra ne vedd!
2. Én amióta rocker vagyok azóta csak rocker barátnőm volt, de persze néha jobban szemügyre veszem a plázacicákat, és ha látom hogy csak az okosságát palástolja a stílusával akkor lehet hogy beleesek
nem tudom hogy már kiírta de a küllem a rockereknél átlagban kevésbé fontos / de persze a gót cuccok nem jelentenek hátrányt
pff... egyetértek. valaki előttem megemlítette hogy a diszkóscsajok vonzódnak a rocker pasikhoz, viszont fordítva nem igazán. hogy miért van ez???
egyszerű. azok a csajok mindenkihez vonzódnak :D
ahogy Chriswell is megmondta: "szeretem a diszkós csajokat, mert nem kell levenni a bugyijukat... mert nem is hordanak." :D ennyit erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!