Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek soha nem lesz párja?
Figyelt kérdés
Félek, hogy nekem nem lesz. Szép vagyok (nem vagyok egoista), de nem járok bulikba és nem vagyok ilyen nagy társasági ember.2011. febr. 17. 14:29
21/23 A kérdező kommentje:
16:14 Aranyos vagy. :) Nem tudom, hogy miért gondolom ezt. Túl sokat emésztem magam ezen a témán. Facebookon is sok levelet kapok, hogy így meg akarnak ismerni, úgy meg akarnak ismerni. Egy csomó arab is írogat. :O
Egyébként további jó beszélgetést nektek! ;D
2011. febr. 17. 16:47
22/23 anonim válasza:
Nah az arabokkal inkább ne állj le kérlek xDDD Nah akkor nincs gond semmi ;) Lehet csak nem találtál olyan fiura aki igazán megdobogtatta a kis szived...nyugi még semmi nincs a te korodban veszve :) Nagyon sok minden van még hátra az életedből...lesz nem egy csalódás,veszekedés,és már rossz dolog,és ott vannak a jó dolgok is...szerelem,egészség és sokmidnen még :) úgyhogy nem maradsz egyedül ebben tuti biztos vagyok ;)
23/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a bíztató szavaidat! :):)
2011. febr. 17. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!