Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek soha nem lesz párja?
Kor:33
Nem:ffi
Leghosszabb kapcsolat: 3 hónap
Utolsó kapcsolat:2001
Találkozók azóta: 1db 2009-ben
Jelenlegi státusz: éli az életét, nem zárkózik be, DE totális csömör az álszenteskedő hazudozásokkal teli szélmalomharctól
Na erre mondjon valaki valami okosat.
2011. febr. 17. 15:31
Figyu...a 33 éves pasi! Mit csinálsz te a mindennapjaidban? Biztos nem azon vagy,hogy legyen valakid,mert ne mesélje nekem be senki,hogy egy rendes,normális pasinak,aki dolgozik becsületesen senki nem akad...ilyent el nem hiszek,még a jóistennek sem!!! Vagy éppen nem ilyen vagy,hanem ennek az ellentétje,akkor meg ne is csodálkozz b+!
2011. febr. 17. 15:35
Pedig elképzelhető. Dolgozom rendesen, a hobbim nem csoportos, s mivel régebben sem jártam úgymond "vadászni", csak akkor volt valami ha az élet úgy hozta. Hát nem sűrűn hozta. Nem estem soha kétségbe, inkább furcsállottam a dolgot. Senki nem tudta elmagyarázni mit kéne másképp csinalnom, mert ők sem értették igazán a problémát.
2011. febr. 17. 15:55
Akkor most elmondok neked valamit...23 vagyok,nem dolgozom,mert nem lehet!Májátültetésem volt,és azért szivok még pár hónapig....nah de visszatérve a témára!Mindig akadt valaki...egy olyan lány akivel több ideig együtt voltam,a legrövidebb 1 év 9 hónap!:) Szóval most egyedül vagyok,de egyenlőre a szakitást heverem ki...de utána én sem csajozok sosem,és mégis megtalálnak!A belsőm az ami megfogja őket,és ennyi:) Nem vagyok igaz ronda sem...de a legfőbbek a belső tulajdonságaim :) Nah de neked meg azt tudom ajánlani,hogy menj tárkeresőkre,járj chatekre,és meglátod biztos,hogy lesz valaki akinek érted fog dobogni a szive :)
2011. febr. 17. 16:00
15/23 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy lány vagy,nem is neked irtam a válaszokat...csak 1et irtam neked,a többit az úriembernek :) Egyem a husod...miért gondolod,hogy nem lesz soha senkid? :S
2011. febr. 17. 16:14
Hidd el próbáltam már a netet. A gond az hogy koromból fakadóan leginkább az elvált 1-2 gyermekes anyukák találnak meg, akik anno rám sem bagóztak most hirtelen érdeklőkned mivel már nekik sem olyan könnyű mint régen. Gyerekügyileg saját vagy semmi.
2011. febr. 17. 16:15
Korodból fakadóan? Nem vagy te öreg...simán fiatalnak mondhatod magad még!De mondom az a lényeg sosem szabad feladni,én sem teszem! Pedig voltam nagyon rossz helyzetben is,de van elég életerőm,hogy mindenből előnyt kovácsolok :)
2011. febr. 17. 16:17
Ez jól is van így. Én sem vagyok magam alatt, csak a kérdésre válaszoltam hogy magammal kapcsolatban is reálisan elképzelhetőnek tartom az esetet. Ha nem lesz hát nem lesz. Avagy jogász ismerősömet idézve:"Nem az a kérdés hogy leszarom-e, hanem hogy milyen magasról..."
2011. febr. 17. 16:22
Sokan halnak meg egyedül olyanok is akik 50-60 évet éltek boldog párkapcsolatban. Ugyhogy ez nem érv!
Szeintem siránkozás helyett tenni kell! Sok lehetösége van annak aki nem jár el bulizni. Nem a buli az egyetlen lehetéség. Anno a tánciskola volt olyan hely régen ahol elösször ismerkedtek fiuk a lanyokkal. Irany egy Salza tanctanoda! Ráadásul ott egy lány tényleg kiélheti, hogy milyen az ha nö és a fiu is megtanulja, hogy a nöt vezetni kell. Imádni fogjátok!
Azután ott van a természet és túrázás, a turaszakosztályok. Nyari vizitura remek hely ismerkedni. Ugyan ugy lehet kézmüves táborba menni. Sokkal egyszerübb megtenni az elsö lépést ha van valamiylen aktivitás ami kitölti az idöt addig amig összeszedi a delikvens a bátoságot. És mennyi értékes embert lehet megismerni! Javaslatom még az amatör színjátszás, sportegyesület (lehetöleg nem nöi tornát hanem koeducált tréninget).
2011. febr. 17. 16:35
Kapcsolódó kérdések: