Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valakinek soha nem lesz párja?

Figyelt kérdés
Félek, hogy nekem nem lesz. Szép vagyok (nem vagyok egoista), de nem járok bulikba és nem vagyok ilyen nagy társasági ember.
2011. febr. 17. 14:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Kor:33

Nem:ffi

Leghosszabb kapcsolat: 3 hónap

Utolsó kapcsolat:2001

Találkozók azóta: 1db 2009-ben

Jelenlegi státusz: éli az életét, nem zárkózik be, DE totális csömör az álszenteskedő hazudozásokkal teli szélmalomharctól

Na erre mondjon valaki valami okosat.

2011. febr. 17. 15:31
 12/23 anonim ***** válasza:
Figyu...a 33 éves pasi! Mit csinálsz te a mindennapjaidban? Biztos nem azon vagy,hogy legyen valakid,mert ne mesélje nekem be senki,hogy egy rendes,normális pasinak,aki dolgozik becsületesen senki nem akad...ilyent el nem hiszek,még a jóistennek sem!!! Vagy éppen nem ilyen vagy,hanem ennek az ellentétje,akkor meg ne is csodálkozz b+!
2011. febr. 17. 15:35
 13/23 anonim ***** válasza:
Pedig elképzelhető. Dolgozom rendesen, a hobbim nem csoportos, s mivel régebben sem jártam úgymond "vadászni", csak akkor volt valami ha az élet úgy hozta. Hát nem sűrűn hozta. Nem estem soha kétségbe, inkább furcsállottam a dolgot. Senki nem tudta elmagyarázni mit kéne másképp csinalnom, mert ők sem értették igazán a problémát.
2011. febr. 17. 15:55
 14/23 anonim ***** válasza:
Akkor most elmondok neked valamit...23 vagyok,nem dolgozom,mert nem lehet!Májátültetésem volt,és azért szivok még pár hónapig....nah de visszatérve a témára!Mindig akadt valaki...egy olyan lány akivel több ideig együtt voltam,a legrövidebb 1 év 9 hónap!:) Szóval most egyedül vagyok,de egyenlőre a szakitást heverem ki...de utána én sem csajozok sosem,és mégis megtalálnak!A belsőm az ami megfogja őket,és ennyi:) Nem vagyok igaz ronda sem...de a legfőbbek a belső tulajdonságaim :) Nah de neked meg azt tudom ajánlani,hogy menj tárkeresőkre,járj chatekre,és meglátod biztos,hogy lesz valaki akinek érted fog dobogni a szive :)
2011. febr. 17. 16:00
 15/23 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, amúgy. :)
2011. febr. 17. 16:11
 16/23 anonim ***** válasza:
Igen tudom,hogy lány vagy,nem is neked irtam a válaszokat...csak 1et irtam neked,a többit az úriembernek :) Egyem a husod...miért gondolod,hogy nem lesz soha senkid? :S
2011. febr. 17. 16:14
 17/23 anonim ***** válasza:
Hidd el próbáltam már a netet. A gond az hogy koromból fakadóan leginkább az elvált 1-2 gyermekes anyukák találnak meg, akik anno rám sem bagóztak most hirtelen érdeklőkned mivel már nekik sem olyan könnyű mint régen. Gyerekügyileg saját vagy semmi.
2011. febr. 17. 16:15
 18/23 anonim ***** válasza:
Korodból fakadóan? Nem vagy te öreg...simán fiatalnak mondhatod magad még!De mondom az a lényeg sosem szabad feladni,én sem teszem! Pedig voltam nagyon rossz helyzetben is,de van elég életerőm,hogy mindenből előnyt kovácsolok :)
2011. febr. 17. 16:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez jól is van így. Én sem vagyok magam alatt, csak a kérdésre válaszoltam hogy magammal kapcsolatban is reálisan elképzelhetőnek tartom az esetet. Ha nem lesz hát nem lesz. Avagy jogász ismerősömet idézve:"Nem az a kérdés hogy leszarom-e, hanem hogy milyen magasról..."
2011. febr. 17. 16:22
 20/23 anonim ***** válasza:

Sokan halnak meg egyedül olyanok is akik 50-60 évet éltek boldog párkapcsolatban. Ugyhogy ez nem érv!

Szeintem siránkozás helyett tenni kell! Sok lehetösége van annak aki nem jár el bulizni. Nem a buli az egyetlen lehetéség. Anno a tánciskola volt olyan hely régen ahol elösször ismerkedtek fiuk a lanyokkal. Irany egy Salza tanctanoda! Ráadásul ott egy lány tényleg kiélheti, hogy milyen az ha nö és a fiu is megtanulja, hogy a nöt vezetni kell. Imádni fogjátok!

Azután ott van a természet és túrázás, a turaszakosztályok. Nyari vizitura remek hely ismerkedni. Ugyan ugy lehet kézmüves táborba menni. Sokkal egyszerübb megtenni az elsö lépést ha van valamiylen aktivitás ami kitölti az idöt addig amig összeszedi a delikvens a bátoságot. És mennyi értékes embert lehet megismerni! Javaslatom még az amatör színjátszás, sportegyesület (lehetöleg nem nöi tornát hanem koeducált tréninget).

2011. febr. 17. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!