Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik csökenthetnék vagy szüntetnék meg a problémát?
Figyelt kérdés
Barátnömmel szeretkeztünk mindt ahogy mindig csak most más volt az ovszer! Edig durexet szoktunk extra safet na de most nem volt a patikába erre vettem egy durex lovet! használat közben néha enyhe pici csipö érzést éreztem péniszem makja körül! Ez volt multhéten vasárnap tegnap vagyis kedden fürdés közbn vettem észre enyhén néha viszketö piros pötyöket vagy kiütéseket! nemtudom mi lehet én allergiára tippelek ! mi a vélemény és ha volt ilyen akkor van-e rá othoni kezelés vagy ez elmul magáol csak napok kérdése ?2011. febr. 16. 17:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem te nem tudsz magyarul. De amúgy allergia valóban.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ hát nemtudok magyarul !ám szerintem is allergia
2011. febr. 16. 17:46
3/6 szyszkó válasza:
Én azt mondom h ne kisérletez othoni dolgokal menj el dokihoz nehogy rosszab legyen
4/6 A kérdező kommentje:
értem ! de szerintem semilyen fertözés sincd vagyis ki van zárva mert gumi nélkül soha se és a partnerem vagyis barátnöm már állando 2 éve. tehát ha allergia akkor elmul magátol vagy hogy tegyek ?
2011. febr. 16. 17:48
5/6 A kérdező kommentje:
urologus az aki megtudná oldani a problémát ?
2011. febr. 16. 17:49
6/6 anonim válasza:
Bőrgyógyász. De te idegen nyelvként tanultad a magyart?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!