Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves vagyok, és fél éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves vagyok, és fél éve lassan már van egy vibrátorom. Anyukám megtalálta, és azzal keltet reggel, hogy perverz állat vagyok, ha ilyet használok. Ezt most vegyem sértésnek?

Figyelt kérdés
nem hiszem, bűnt követtem volna el ezzel. mégis úgy beszélt erről, mintha ez csúnya dolog lenne. ma van a névnapom, és felköszöntött majd közölte, h nehezteli egy dolog, amit a 2. fiókomban talált... és hogy milyen perverz vagyok. nagyszerű volt ma erre kelnem. mit mondjak neki erre? annyira fáradt voltam h csendben feküdtem tovább az ágyamban.
2011. febr. 16. 10:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

Jesszusom, sajnállak. :(

Én nem vagyok jóban a szüleimmel, már régen nem is lakok otthon, de még ők sem csináltak ilyet soha.

2011. febr. 16. 11:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű este mutterod! Nem tisztel téged, és nem is bízik benned! Ennek ellenére egyetértek azzal a válaszadóval, aki azt mondta, hogy színleld, hogy egyetértessz vele, és közben találj egy tuti rejtekhelyet a vibridnek! Neked kell engedned, idomulnod hozzá, mert 62 éves fejjel már nem nagyon változik az ember. Ha eddig nem volt rugalmas édesanyád, akkor ez már csak rosszabb lesz, ahogy öregszik, legalábbis, ha a saját anyámról veszünk példát!
2011. febr. 16. 11:17
 13/20 A kérdező kommentje:

jóban vagyok velük, csak észrevettem h rám telepedet anyukám. nem szeretem a nyomasztó, tenyérbe mászó embereket. nem tudok mit csinálni... úgy néz ki majd én is költözöm, párommal. vele imádok szexelni, nem pedig a vibrátorommal :)

semmi se pótolhatja a férfit, és a szeretkezést :)

14/20 anonim ***** válasza:
59%
Hát nem vagy szégyelős akkor ezek szerint. Lehet neked nem bűn, meg teljesen normális, de egy anyának nem az jár a fejében, hogy vibrátort találjon a lánya szóbában:) Perverznek tartja, mert attól tart, hogy nem csak vibrátort teszel oda be. Nem tudja mit csinálsz a magán ügyeidben és ez elég aggasztó számára meg kell, hogy értsd.
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem bántom az anyukádat, mert ezzel téged bántanálak. De! Nálunk otthon (anyáéknál) és itthon (a férjemmel) egyaránt elképzelhetetlen, hogy más fiókjában, táskájában, gépében, levelezésében turkáljunk. Ez elég nagy faragatlanság. Másrészt, aki azt mondja, hogy aki vibrátort használ az perverz állat az eléggé elmaradott. Nem benned van a hiba, de én menekülnék otthonról és ezt anyám tudomására is hoznám.
2011. febr. 16. 11:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szabad behódolnod, mint ahogy az egyik válaszoló írta, hogy virág, meg nyalizás, meg bocsánatkérés, stb-stb. Felnőtt nő vagy, lehet hogy ő tart el egyelőre, de a pénzen kívül semmi más nem köt már hozzá téged. Nem kell beavatnod a szerelmi életedbe, nem tartozol neki elszámolással, magyarázattal. Ha azt fogja érezni, hogy ezzel, hogy rádtelepedett, és lelki terrorban tart, azt hiszi, ő került fölénybe, és a felnőttkorodban is irányítani fog. Ahogy nagymamám anyámat. Anyám 50 éves, és a mai napig fél elmenni itthonról nagymamám beleegyezése nélkül (együtt lakik velünk). Szóval nem, nem szabad hagyni magad, igenis állj ki magadért, a te magánéleted, a te szerelmi és nemi életed, nem pedig az övé. Ő foglalkozzon a sajátjával, ne a tieddel. 21/L
2011. febr. 16. 11:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen, a másik dolog meg: egyáltalán mi a fészkes fenét kotorászott ő a te fiókodban?! Nálunk ez természetes, mert sok olyan dolgunk van anyukámmal, amit együtt használunk, és egyszer nála van, egyszer nálam. Pl. tisztasági betét az ő fiókjában van, tampon az enyémben, és megbeszéltük, hogy bármikor elvehetünk belőle, nem kell engedélyt kérni. De gondolom ez másnál máshogyan megy, semmi joga nincs a te holmijaid közt turkálni. Ezt válaszold rá! 21/L
2011. febr. 16. 12:00
 18/20 anonim ***** válasza:
én annyit mondanék neki, lehet kicsit dúrva, de inkább ezzel a virbrátorral csinálom 2 naponta mint 2 naponta más pasival..
2011. febr. 16. 12:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Én már azon fennakadtam, hogy így kutakodik utánad... Mégis mit képzel magáról? Semmi köze nincs a magánéletedhez, egyáltalán mit kutakodik a fiókodban??

A gépedre pedig szerintem tegyél jelszavat, hogy ne tudja megnézni mit-kivel beszélgetsz. Vagy pedig kapcsold ki, amikor kimész pár percre. De a legegyszerűbb megoldás az elköltözés lenne.

2011. febr. 16. 12:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem nincs vibrátorom, csak mikor nem jött meg(késett 3hetet) elmondott minden k.urva, r.ibanc, senkiházi r.ingyónak, mert felcsináltattam magam. Pedig csak vizsgáztam és ideges voltam...
2011. febr. 17. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!