Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok sirni esténként/éjjszaka?
Én azt mondom, hogy sírj... Hidd el, sokkal jobb ha kiadod magadból, mitha elfolytod..:/
Stop Crying Your Heart Out=>Józene;)
Volt olyan korszakom amikor sírtam éjszaka. De akkor már nagyon össze voltam törve. Nem szerelmi bánat miatt, egyéb dolgok miatt, de azért megviselt. Azután éjszaka sírás helyett fel keltem elővettem egy lapot és elkezdtem kiírni magamból a bajomat. Nagyon sokat segített. Közben hallgattam néha zenét, de az már csak attól függött, hogy mennyire vagyok rosszul. Azóta már nem kapok sírógörcsöket éjjel.
Próbáld valahogy 'elűzni' a gondot. Úgy értem ha kell sírj, írj, ordíts vagy bármi, és hidd el lesz még jobb is. :)
Előfordul. De akármikor, napközben is.
Régebben volt, hogy egy évig nem sírtam, de mostanában kicsit ki vagyok borulva. Gondoltam rá, hogy elmegyek pszichomókushoz, nem normális dolog az, hogy egy Alvin és a mókusok számon elbőgöm magam. (Ha elkezdődik a harc - ez a címe, olyan szomorú benne a gitárszóló...)
Van amikor ember miatt, de van amikor csak úgy spontán. Nem tudom, mi van velem.
Szia!
Szoktam...
Miért?
4 (lassan 5) hónappal ezelőtt elveszítettem Anyut, elvitte a betegsége:-( Eddig a sokk dolgozott bennem, de tegnap minden kijött és azóta alig tudom visszafogni...
...és igen, legfőképp' éjjel szoktam, mert nappal valahogy próbálom magam erősnek mutatni, egyrészt azért, mert suliba járok, másrészt a Hugom miatt. Ha látná, hogy mennyire össze vagyok törve, akkor Ő is sokkal rosszabbul érezné Magát! Amitől lehet, szeretném megvédeni. Persze, időnként nem bírom és elszakad a cérna, akár nappal is...
Kiért?
Elsősorban most Anyu miatt, de időnként a Barátnőm miatt is, ha eszembejut, Őt két éve érte autóbaleset...! Nem vagyok valami szerencsés:/
Meddig?
Változó. Ha nagyon kiborulok, sokáig. Nem szoktam figyelni. Van, hogy kimerülök és belealszom a sírásba...
Szomorú zenéket sosem hallgatok, főleg nem olyankor, mikor padlón vagyok, hiszen egyrészt nem szeretnék mégrosszabb állapotba kerülni, másrészt ha igazán padlón van az ember, nem kell hozzá szomorú zene, hogy sírjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!