Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok sirni esténként/éjjs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok sirni esténként/éjjszaka?

Figyelt kérdés
Miért? Kiért? Meddig? Hallgattok közbe szomorú zenéket?
2011. febr. 15. 20:54
1 2
 1/18 Futurare ***** válasza:
64%

Jól vágd fel! Az a divat...

Csak mert csak nem fog valaki sírni... szerintem azt okkal teszik az emberek. Ha nekem rossz sírva fakadok 17 éves fiú létemre, de ok nélkül nemigazán.

2011. febr. 15. 20:56
 2/18 anonim ***** válasza:
21%
pff, olyat csak a dili pi*sák csinálnak...
2011. febr. 15. 21:03
 3/18 anonim ***** válasza:
35%

éjszaka alszok

ha sírok,akkor okkal,és nem hallgatok hozzá zenét,tudok anélkül is

de max fél óra sirás,utána abbahagyom,nincs sok értelme tovább

de ha te minden éjjel bőgsz akkor keress pszihológust vagy kövesd az első tanácsát,és jó mélyre vágd...

2011. febr. 15. 21:04
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha sírok annak oka van, utoljára 2 hónapja sírtam, de akkor is véletlen. Éjjel alszom, szomorú zenéket meg nem ismerek.
2011. febr. 15. 21:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
egyszer volt olyan, kb. egy hétig minden este, mert elvesztettem a legjobb barátnőmet... (aki amúgy majdhogynem az egyetlen barátnőm is volt)
2011. febr. 15. 21:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne bántsátok már:)

Nekem volt ilyen időszakom 15 éves koromban (mindig is rühelltem az emósokat, szóval nem az ő táborukat erősítem/erősítettem). Egyszer aztán nap közben is kiborultam, és az apám elcibált orvoshoz. Kedélyjavítót kellett szednem, az rendbe hozott, azóta kifejezetten kiegyensúlyozottnak érzem/tartom magam. Négy éve.

Ha csak úgy ok nélkül sírsz, akkor beszélj a szüleiddel, vagy ilyesmi.

Bár... szomorú zenét hallgatni? Ez olyan, mintha direkt ríkatnád magad:)

7/18 Futurare ***** válasza:
83%
A sírás a lélek tisztulása, mondja ezt egy lelki társam. Ha minden este sírsz, akkor a te lelked olyan, mint egy traktorszerelő keze.
 8/18 anonim ***** válasza:
Ó egy felnőtt férfi is tud sírni:) Ne hidd el ezt a sok baromságot;) Legjobban belül fáj nem kívül. Akik sírnak azok egy ember miatt sírnak. Hogy meddig az már ember függő.
2011. febr. 15. 21:16
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok Emo. Utálom őket.

Csak nagyon fájnak dolgok és nagyon szomorú vagyok. Összevagyok törve:S Nincs velem valaki, akit őrülten szeretek:(

2011. febr. 15. 21:24
 10/18 anonim ***** válasza:

És ezért hallgatsz szomorú zenéket?

Kérsz valami normális zenét?

2011. febr. 15. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!