Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok sirni esténként/éjjszaka?
Jól vágd fel! Az a divat...
Csak mert csak nem fog valaki sírni... szerintem azt okkal teszik az emberek. Ha nekem rossz sírva fakadok 17 éves fiú létemre, de ok nélkül nemigazán.
éjszaka alszok
ha sírok,akkor okkal,és nem hallgatok hozzá zenét,tudok anélkül is
de max fél óra sirás,utána abbahagyom,nincs sok értelme tovább
de ha te minden éjjel bőgsz akkor keress pszihológust vagy kövesd az első tanácsát,és jó mélyre vágd...
Ne bántsátok már:)
Nekem volt ilyen időszakom 15 éves koromban (mindig is rühelltem az emósokat, szóval nem az ő táborukat erősítem/erősítettem). Egyszer aztán nap közben is kiborultam, és az apám elcibált orvoshoz. Kedélyjavítót kellett szednem, az rendbe hozott, azóta kifejezetten kiegyensúlyozottnak érzem/tartom magam. Négy éve.
Ha csak úgy ok nélkül sírsz, akkor beszélj a szüleiddel, vagy ilyesmi.
Bár... szomorú zenét hallgatni? Ez olyan, mintha direkt ríkatnád magad:)
Nem vagyok Emo. Utálom őket.
Csak nagyon fájnak dolgok és nagyon szomorú vagyok. Összevagyok törve:S Nincs velem valaki, akit őrülten szeretek:(
És ezért hallgatsz szomorú zenéket?
Kérsz valami normális zenét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!