Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket nem kéne feljelentenem? :O
-jah es meg egy dolog szerintem meg 13 evesen foglalkozz a tanulassal ra ersz meg pasizni :)
-az elso is en voltam
-22f
Feljelentened nem, mivel azzal csak te szívod meg (illetve szüleid, mert úgy tudom, 18 alatt nem lehet feljelentést tenni), mivel törvénybe ütköző dolgot nem csinált. Nem erőszakolt meg, nem közösült veled, nem fajtalankodott, és nem is akart ezekre rávenni, nem fenyegetett, nem zsarolt meg, nem rabolt el, és nem is tervezte ezt.
Mocskos és perverz dolog, amit csinál, de jogilag nem büntetendő. Bűncselekmény hiányában ejtenék az ügyet, ti meg fizethetnétek a perköltséget.
Egyszerűbb az oldal moderátorának jelenteni az ilyen alakokat, illetve nemes egyszerűséggel tiltólistára tenni. Többre mész vele...
Sajnos ezek a randioldalak ilyenek, teli vannak vén perverz barmokkal. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!