Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Turbocharger kérdése:
Szexelnétek néger nővel?
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 17:53
11/20 anonim válasza:
Ez azért tökvicces. Hogyha férfiról van szó és lányok vannak kérdezve, a fujjogó, undorodó, lányokat lenéző válaszok aránya kb. 80%... de ha a férfiak vannak megkérdezve egy fekete nőről, akkor a legdurvább válasz is csak annyi, hogy fuj... hogy van ez? :D
12/20 anonim válasza:
Azért van ez mert a néger nők 90%-a akkorára hízik mint egy bálna. Nem jelentenek az európai nőknek semmiféle fenyegetést.
13/20 anonim válasza:
Utolsó! Ezek szerint te úgy gondolod, hogy a fordított kérdésekben azért van gyűlölködés, mert az európai férfiak fenyegetve érzik magukat? Amolyan alfahím-dolog lenne?
14/20 anonim válasza:
Ez tényleg vicces, sőt szánalmas is.
Akkor uraim végre fogadjátok el azt a tényt, hogy a fehér nők is szeretik a fekete férfiakat. vagyis biztos van olyan is aki nem szereti, de ha ilyet láttok akkor nem kell lenézni őket vagy irigykedni...
15/20 anonim válasza:
00:36 biztos vagyok benne, hogy van benne valami. Azért nézz már meg egy európai meg egy néger pasit egymás mellett...
16/20 anonim válasza:
zebrákkal nem kef*lnék, amúgy szerintem ne hasonlítsunk össze 1 feketét 1 európaival, a mai világban többszörösen érvényes, a régi mondás: az ember színe fehér....milyen igaz:) nekem senki ne mondja, hogy 1 civilizált, kulturált Nemzet tagjainál jobb legyenek ezek a getto-hip-hop-os majmok...banánt nekik:)
17/20 anonim válasza:
utolsó, egy civilizált, kulturált ember tisztában van vele, hogy az embert nem a színe vagy egyéb külső jegyei határozzák meg, hanem a viselkedése, a gondolkodása
de úgy látszik nagy árja léted ellenére még sem vagy ehhez elég civilizált...
18/20 anonim válasza:
a liberalizmus eme megnyilvánulását nem toleráljuk, mi Árják:) tudod, árják istene nem ver bottal...
19/20 anonim válasza:
6 éve élek együtt egy néger lánnyal (az egyetemen ismertem meg). Nem látom mi lenne ebben a rossz.
20/20 anonim válasza:
kérdésre válaszolva:
amerikait? attól függ jó csaj-e. ha igen, akkor meg hogy a csudába ne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!