Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti örülnétek, ha a barátnőtök biszex lenne?
Figyelt kérdés
1 hónapja járunk még csak, de nagyon odavagyok érte. Viszont megtudtam, hogy biszex..fura, hogy csak most mondta el. Eléggé meglepődtem. Nem az, hogy ellenzem, csak nem tudok belegondolni, hogy egy másik csajjal mindenfélét csinál. Szerintetek ettől nagyobb az esély, hogy elhagyhat egy csajért? Vagy ez nem lesz hatással a kapcsolatunkra?
24/F
2011. febr. 13. 13:55
1/5 anonim válasza:
ha szeret,senkiért nem hagy el.
szerintem.
2/5 anonim válasza:
Én is egy biszex nő vagyok. Ahogy én tapasztaltam a férfiak általában örülnek, mert megbeszélhetnek olyan témákat is egymás között, amit rendes esetben nem tennének.:) És hogy a kérdésedre válaszoljak, ne aggódj nincs rá nagyobb esély mintha egy pasiért hagyna el:)
3/5 anonim válasza:
szerintem nem lesz hatással, mégis csak jártok már egy ideje...:)
4/5 anonim válasza:
Szerintem ez a felmerült tény, közvetlenűl nem fogja befolyásolni, a kapcsolatotokat. F.
5/5 anonim válasza:
Ameddig rendszeresen és alaposan leápol addig k*rvára lesz@rom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!