Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Örülnétek annak, hogy ha a barátnőtök amikor átmész hozzájuk meglepetésként főz valamit, vagy süt valamit?
Nem, felháborítónak tartok, és amúgyis gusztustalan szokás sütivel és finom vacsorával várni az embert.
Mégis miért kérdezel hülyeségeket? Persze, hogy imádom :)
Akkor itt az ideje megpróbálni!
Remélem, már ismered annyira, hogy nagyjából mit szeret?
8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Engem nem is izgatna fel jobban semmi egy nagy adag kajánál amit nekem csináltak :P
A lepontozásomra reagálva:
Hihetetlen, hogy milyen humortalanok vagytok. Azért ironizáltam, mert hülye kérdés volt. Ki ne örülne annak, hogy ha sütnek neki? De komolyan.
Ha meg a második mondattal kapcsolatos a lepontozás:
Sajnálom, én élvezem az orális szexet. :D
És még ha komolyan is írtam volna valóban, akkor is minek lepontozni? Hiszen itt van a kérdés, örülnék-e neki. Írhatom simán azt, hogy nem. Ebben mi a nem hazsnos? AZért van a kérdés, hogy kiderüljön, hogy mekkora arányban vannak azok, akik örülnek neki, és azok, akik nem.
(Bár mint mondtam, ak érdés hülyeség, hiszen erre senk ienm írná azt, hogy nem. Ezért is vicceltem el. Gondoltam világos, hogy humor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!