Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire lenéznek, amiért még nem igazán kerekedtem ki?
Személy szerint semmi problémám nincs magammal, ugyanis még felnőtt koromig a testem nagy változásokon fog keresztülmenni, s tudom, hogy ki fogok kerekedni pont ott, ahol kell. Azonban a mai társadalom elkorcsult értékrendje elbizonytalanít. Így kezd bennem az az érzés előtörni, hogy nem vagyok jó, én sose leszek olyan, mint a többi lány. De Istenem! 14 éves vagyok.. Miért kellene nekem már most úgy kinéznem, mint a mostani tiniknek? Majd amikor arra kerül a sor, hogy tényleg párkapcsolatot alakítsanak ki kissé idősebb korukban, már nem lesz ilyen jó testük.
Azt mondják, hogy felnőtt koromban jó nő leszek, mert nagyon formás alakom van, csak épp még nem kerekedtem ki bizonyos helyeken. Tehát ez az egész őszintén nem érdekelne még 2-3 évig.
Szeretném, ha megnyugtatnátok, hogy még nincs mindenkiben ennyire elkorcsult értékrend egy 14 éves lánnyal kapcsolatban, hogy szörnyű, meg rá se néznétek, mivel nincs sok mindene!
Természetesen azt is elfogadom, ha épp az ellenkezőjét írjátok.. Köszönöm a válaszotokat!
14/L
XD Ha nem foglalkozna a kritizálókkal, mi értelme lenne kérdezni XD Abban igazat adok az előzőeknek, hogy nem jó az ha egy lány annyira okosnak képzeli magát. :)
A gondolkodásmódoddal szerintem nincsen semmi baj, sőt ... tök szimpatikus (félre ne érts).
De hidd el, hogy szellemileg is sokat fogsz még változni, és lehet hogy 2 év múlva te hülyézed le saját magadat. XD Egy dolog örök: a változás. Az nem változik :)
Darrien
-szerintem szard le mit gondolnak masok , es az ilyen hujesegek helyett inkabb a tanulason jarjon az eszed , es meg persze nemi sporton :)
- ugy hallottam vannak direct erre a celra tornak ;) ( termeszetesen csodat nem okoz de ra segit )
- az ertekrendben egyet ertek :) / legyen barmileyn jo teste egy lanynak a ha huje le se szarom ... en a szerenyebb , visszahuzodobb , okos lanyokat kedvelem
22f
14 évesen én sem voltam "kikerekedve" :),most 17 vagyok,nem nagy a mellem ,pontosabban 36/75-80,és büszkébb vagyok rá minthogy legyen nem tudom mien nagy méret,hogy aztán mire 40 leszek lógjanak mint vlm vénasszonynak...Úgyhogy 1 percnyi kétséged sem legyen aval kapcsolatba hogy nem vagy elég jó;)
És soha ne érdekeljenek mások vélleményei!!!Engem érdekelt pár évig,és depis lettem,aztán valaki felnyitotta a szemem,azóta csak magamnak akarok megfelelni:)
Amugy meg láttam kötödnek az intelegenciáddal is,én hiszek neked hogy ténleg okos vagy,én is jól fogalmaztam már a te korodban is:)és most is,és szerintem sincs semmi egoista dolog ebben
Üdv:)
miért ne lehetne 14, belőlem is jöttek ki ilyen gondolatok, főleg indulatosabb veszekedéseknél, én csak nyugodtan bevágtam ilyen intelligens mondatokat szüleimnek, egyből visszafogták magukat:)
amúgy én 14 évesen pont egy olyan csajba voltam "beleesve" akinek még nem volt egyáltalán nőies a testalkata.
Igazából neki még most se az 21 évesen, már nem is tetszik:D, de ez nem jelenti azt, hogy te nem fogsz kikerekedni.
sztem ne izgulj ezen, biztos van akinek így is tetszel, később meg még több lesz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!