Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szívesen ismerkednétek ilyen lánnyal, mint én?
Figyelt kérdés
A viselkedésem nem lányos annyira. Nem vagyok "csajos" csaj. Kicsit ügyetlen vagyok, szétszórt.
Sokat beszélek, sokat nevetek, néha kicsit gyerekes vagyok, benne vagyok a bulikban, satöbb.
Az öltözködésem sem nőies, nem szoktam szoknyákat hordani, próbáltam, de rosszul éreztem magam benne, nyáron inkább rövid sortokat hordok. Magassarkút is csak ünnepségeken, vagy elegáns öltözékekhez.
Amúgy elég nőies alakom van, tehát nem vagyok "elöl deszka, hátul léc", sminkelem magam, a hajamat is nagyon sokat ápolom, adok magamra. Sokan mondták, hogy "aranyos" vagyok, de nem viselkedem nőiesen.
Ez riasztó a fiúk szemében?
21/L
2011. febr. 10. 21:32
11/16 anonim válasza:
Ha látnék benne valamit akkor igen.
13/16 anonim válasza:
nemcsak iyleneken mulik mer ha olyan szuros tekintettel nézel mindekire h megszolalni se mer melleted akor az riaszto de ezek alapján simán verheted azokat akikkel max a műkörmük állapotárol lehet dumálni. egy fiusabb lány aki még jocsaj is ház az kb a menyország lehet:D
14/16 A kérdező kommentje:
Nem nézek szúrós szemmel, nem szokásom:) Barátságos fajta vagyok:) Köszönöm a válaszokat mindenkinek:):)
2011. febr. 11. 20:00
15/16 anonim válasza:
Amit leírtál szerintem nálam abszolút rendben van, a többi a személyes szimpátián múlik.
20F
16/16 anonim válasza:
02-11 18:57 vagyok...akkor viszont szivesen megsimerném azt a barátságos tekintetet(A)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!