Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez mi? Barát? Több?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi? Barát? Több? (semmi tapasztalatom nincs ilyen téren. )

Figyelt kérdés

Egy fiú ismerősömmel elég közel kerültünk egymáshoz. Jelenleg a "barát" szó jellemezné leginkább, de én többet szeretnék, és nem tudom, hogy ő hogy van ezzel.

Múltkor pár órát töltöttünk kettesben, és semmi mást nem csinált, csak végig ölelt, és puszikat adott. Arcra, homlokra, kezemre, orromra, vállamra, nyakamra... (nem tudom, mennyire hangzik "nyálasan"... :D ) Egyszer úgy fél centire a számtól... Meg végig fogta a kezem / ölelt. :)

Emellett jó fejnek tart, szereti a társaságom, ha rossz passzban vagyok, akkor is elvisel, és felvidít. :)

Sok lánnyal van jóban, de amennyire én látom, mindenkivel csak dumál egyszer-kétszer, semmi több.

Még senkihez nem kerültem ilyen közel, nincs tapasztalatom, ezért kérdezem itt.

Szerintetek barátság, vagy több?

Köszi a válaszokat! :)

L/17

2011. febr. 9. 19:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hátőő, én szájrapuszi óta számolom, hogy együtt vagyok a barátommal. Onnan még egy nap volt a rendes csókig. Szóval szerintem állj a sarkadra, és csókold te meg, vagy pedig próbáld szóba hozni, mert ennyire már nem lehet töketlen, hogy ne merjen egyel tovább lépni. Bocs, de már az is felmerült bennem, hogy csak szórakozik.
2011. márc. 7. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!