Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt fiútok? 6. osztályos vagyok és a többieknek már van fiúja csak nekem nincs.
Figyelj kislány, ne azért akarj valakivel járni, mert csúfolnak, hanem azért, mert tetszik/netán szerelmes leszel belé. Tudod ez a járás lényege, és nem csúfoláselhárító. Érted:) Egyébként ne aggódj, az osztálytársaidnak gondolom nem lehet valami magas az értelmi színvonala, de neked ettől még nem kell beállnod a sorba.
Amúgy 17 évesen azaz 11.-ben volt először fiúm, és nem maradtam le semmiről...az legalább 4 évig tartott, nem 4 napig. Na mindegy :) 22/N
én 10.es vagyok és még nekem sem volt senkim, igaz lehetett volna, de úgy gondoltam, még ráérek, nem kell elsietni semmit, aki túl korán kezdi, az a fele idő alatt kiég, ezt fogadd meg!! nem attól leszel menő ha ennyi idősen több fiú feküdt melletted mint plüssmaci:))
(van erre csúnyább hasonlat is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!