Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 180 centis,20 éves fiúnak hány kiló lenen az a súly amit normálisnak mondanál?
Figyelt kérdés
Leginkább lányokhoz szól a kérdés, ehhez a magassághoz minimum - maximum súly szerinted amit ideálisnak tartasz.2011. febr. 7. 23:23
1/12 anonim válasza:
amennyivel normálisnak érzed magad :D
19F
2/12 Moszuke válasza:
hát ez 2centivel több mint én.. szal hm... minimum 70 és max kb90.
de ne zsír:F
23/f
3/12 anonim válasza:
előzőnek igaza van, 70-90 de ne hájból
5/12 anonim válasza:
17/f
187 magas 92 kiló kondipatkány ;) De nem hiába :)
6/12 anonim válasza:
Nyugi még 100 kg körül is teljesen jól nézhetsz ki. Szerintem a férfiaknak jól áll ha van rajtuk plusz :)
7/12 A kérdező kommentje:
23:46
Itt nem plusz súlyról van szó, hanem ellenkezőleg:D
Várok minél több választ, kíváncsi vagyok mit gondoltok:)
Kérdésben a "lenen" lenne akart lenni.
2011. febr. 7. 23:50
8/12 anonim válasza:
187cm
80-85 kg
le vagyok szálkásodva b*szod:D
19/F
9/12 anonim válasza:
nálam is pont itt a cink , hogy kb. ilyen magas vagyok , mint te és éppen alulról koccolom a 60 -at és az már szerintem elég egészségtelen :s
10/12 anonim válasza:
Én 14 évesen 62 kiló vagyok jah és 168 centhi de nem háj hanem izom de nem is gyúrok! Csak napi 4szer 50 fek vö jah 10 éve verseny szerűen táncolok lehet h attól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!