Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanád el a 15 évvel idősebb tanárodnak, hogy szereted?
Ötleteket, légyszíves! Fontos lenne!
Nem akarok magyarázkodni, akárhogy is, de el szeretném mondani neki. Kapcsolatra nem vágyom, viszont tapasztalatból tudom, hogy ha a másik megtudja, hogy mit érez az egyik, akkor az egyiknek hamarabb elmúlnak az iránta érzett erős érzelmei... Nálam ez így megy!
Köszi előre is a válaszokat!
14/L
köszi a válaszokat!
nem gondoltam arra, hogy viszonozza... :)
még meglátjuk mi lesz... erőt kell gyűjtenem. de végülis nem valószínű, hogy elmondom neki.
utolsó előtti: XDDD
utolsó: írj privit. :D
ne moooooonnd!
magbannad. neki is rosszabb lenne...... kell ez?
Tegnapi 21.56-os vagyok.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEellllll neeeeeeeeeeeeeeeeee mooooooooooooooooooooooooonnnnddddddddddddddddd!!!!!
Totál ciki lenne, csak állnál, zavarban lennél. De ez még a jobbik fele. Gondold el, milyen lenne azután. Borzasztó. Ez csak egy fellángolás. Minden 5. csaj szerelmes a tanárjába. El fog múlni hamarosan. Ez még nem szerelem, hiába úgy érzed, és hiába nem is értesz egyet velem. Néhány hét múlva gondolj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!