Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanád el a 15 évvel idősebb tanárodnak, hogy szereted?
Ötleteket, légyszíves! Fontos lenne!
Nem akarok magyarázkodni, akárhogy is, de el szeretném mondani neki. Kapcsolatra nem vágyom, viszont tapasztalatból tudom, hogy ha a másik megtudja, hogy mit érez az egyik, akkor az egyiknek hamarabb elmúlnak az iránta érzett erős érzelmei... Nálam ez így megy!
Köszi előre is a válaszokat!
14/L
nehogyelmond basszkiiii :D
neogynehogynehogy ! hogy nézel utána a szemébe? mindenkinek elmondja a tanáriban is stnób ! felejtsd el!!!!
jó, köszönöm a válaszokat! meggondolom még... de rossz, hogy mindennap látom... OO
egyébként akkor is kirúghatják, ha nincs semmi köztünk? *-*
köszönöm a válaszokat!
ennyire ellene vagytok.. de meggyőztetek... nem mondom el neki! :)
22:19
"uramég" XDD Ez jó, uramég. :D Egy piiiciiit húztad csak fel magad. :D
Na, mit akartam? Ja, igen, rólam tudta az egész suli, hogy bele voltam zúgva a weblapszerkesztés tanáromba, ő is tudta, de nem azért, mert elmondtam neki, hanem mert kitalálta. :D
Ne mondd el. Amúgy nem rúghatják ki csak azért, mert valamelyik diák beleszeretett. Ez mindenkivel előfordul.
köszi a választ! :)
megnyugodtam. ha meg is tudná valahonnan (nem tőlem!) ezek szerint akkor nem lenne veszélyben az állása. nem szeretném, ha elmenne. annak ellenére, hogy fáj látnom, ő a legjobb tanárom!
Figyu, attól, hogy te szerelmes vagy belé, és ezt elmondod, még semmi baja nem lesz. Akkor lehet veszélyben az állása, ha ezt ő is viszonozza, és mondjuk randiztok, jártok, stb. Tudod, szinte minden fiatalabb tanárral előfordul, hogy pár diák belezúg. Ez még nem vétség. Nem is tehet róla. :-)
Én azt mondom, ha neked könnyebb, mondd el.. de készülj fel az elutasításra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!