Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit néztek meg először egy fiún?
Figyelt kérdés
Nekem az első mindig a kéz, imádom ha egy fiúnak szép a keze! Még be is tudok rá indulni :D
18/L
2011. febr. 7. 21:39
2/25 A kérdező kommentje:
Attól függ hogy néz ki xD :D
A hurkásakra nem igazán :D
2011. febr. 7. 21:42
4/25 anonim válasza:
az én ujjaim olyan vastagok mint egy szál kolbász:D
szoval ha akarnál se tudnál belém szeretni
5/25 anonim válasza:
Linkelek képet holnap ,ide ,majd nézz vissza ,msot niscen kedvem :D
6/25 Tomika90 válasza:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:43
verdszájbá
7/25 A kérdező kommentje:
:DDD
2011. febr. 7. 21:45
9/25 Tomika90 válasza:
írhatna több lány...tisztába lennék vele mit kell amputálni magamon
10/25 anonim válasza:
Összhatás. Sosem néztem külön semmit. Valaki vagy vonzó vagy nem. Volt olyan, hogy a kevésbé helyes férfi volt iszonyú vonzó, aki pedig tényleg tökéletes volt az nem volt közel sem olyan vonzó, mint a másik. A kisugárzás a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!