Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány harapdálja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány harapdálja a nyakam, az mit jelent?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 21:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

LOL

"Egyébként barátnőd a csaj?"

- a fene se tudja már manapság..

2011. febr. 6. 21:47
 12/24 anonim ***** válasza:

:D

Hát csak azért érdekelt, mert elég sajátos kifejezése annak, hogy tetszik neki a kérdező :D

Azért én sem vagyok szívbajos, de hogy valakinek akivel nem vagyok együtt elkezdjem harapdálni a nyakát.. :D

2011. febr. 6. 21:54
 13/24 A kérdező kommentje:

hát ez nagyon jó, ezek kiváló válaszok, viszont így már annyira sem értem a helyzetet mint korábban. :S

annyi volt, hogy egy bárban volt 1 csaj, akivel beszélgettem meg ilyenek mert tetszett, aztán így ölelkeztünk, majd adtam neki egy csókot, és ezután elkezdte harapdálni a nyakam...

(később tudtam meg, hogy haverom is ott volt és látta a csajt, és szerinte nedvesedett a bugyija.)

na most az van, hogy nem akart velem inni, sem enni, sem kijönni a kocsiba egy laza kis szexre, sem semmit, csak úgy ott lenni.

később írtam neki, es azt mondja barátságot akar, de lehet csak nem akarja magát könnyen adni, viszont az üzeneteimre nem válaszol, szóval részemről ennyi. ha akar valamit, tudja ki vagyok, és hol szoktam lenni.

Köszi a válaszokat egyébként, csak tudni szeretettem volna ki mint gondol erról.

2011. febr. 6. 22:04
 14/24 anonim ***** válasza:

Ahh vagy úgy.

Ne vedd a szívedre, sok nőnek jól esik, ha közelednek hozzá szexuálisan, de nem akarja, hogy könnyű vérűnek tartsák, viszont azért a kísértés ott van és mi is emberek vagyunk.

Valószínű vonzónak tart :)

Öhm vagy van egy másik lehetőség, részeg volt, de józanodott és ezért nem ment ki veled.

2011. febr. 6. 22:06
 15/24 A kérdező kommentje:

fuckfuck

most olvastam másik kérdést es ott írják hogy ha hevesebben csókol, meg benyúl a ruhám alá, akkor szexet akar...

Akkor tulajdonképpen 1 oka lehet, hogy miért nem jött el velem semerre, mégpedig az, hogy nem voltam sok csajjal, ezt érezhette. Hát ez van.

(Jöjjönek a valaszok, kivancsian olvasom)

2011. febr. 8. 20:21
 16/24 anonim ***** válasza:

Honnan érezte volna, hogy nem voltál eddig sok nővel? Ez nincs rád írva.

Van ennek egy egyszerűbb magyarázata is. Megjött neki :)

2011. febr. 8. 20:22
 17/24 anonim válasza:
pedig szerintem az pozitív dolog ha nem voltál sok csajjal
2011. febr. 8. 20:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Mitől pozitív?
2011. febr. 8. 20:28
 19/24 anonim válasza:
háát én lány vagyok..én akkor szoktam ,,harapdálni" a barátom nyakát mikor ...hát igen többet szeretnék mint csók vagy hogy megöleljen remélem érted...:)
2011. febr. 8. 20:29
 20/24 A kérdező kommentje:

az lehet, de akkor valószínű, hogy neki nem imponáltam ezzel a tulajdonsággal. :(

(mert elég egyértelműen a tudatomra adta, hogy mit akar. az itt olvasottak egyre inkább felvilágosítják a fejem, hogy azt akart...)

megvolt az a bizonyos üveges nézés is, amit nemrég értettem meg egy másik kérdésben.

2011. febr. 8. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!