Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenkinek ő tetszik?
A legjobb barátnőmmel szinte külsőre-belsőre ellentétek vagyunk. (Ő 15, én 14.) A viselkedésünk is teljesen más: Ő meggondolatlan, meglehetősen perverz, bevállalós, fiúsabb lány.SZőke haja van, és zöld szeme.
Tesalkata: alma, magas
Én csendes, olykor túl feszült, "szégyellős" lány vagyok. Barna a hajam, szemem, sápadt a bőröm.
Testalkatom: homokóra, közepes magasság
A problémám az, hogy a fiúk 95%-ának jobban tetszik, mint én. Több önbizalma van, mint nekem. (majdnem nullán állok)
Mikor már épp egy kicsit kezdem jól érezni magam a bőrömben, bemásol egy beszélgetést, hogy milyen bókot kapott. Nem szoktam ilyeneket kapni...
Elszomorít a tény, hogy tulajdonképpen árnyékban vagyok, és nem merek kitörni. Nem merek felvenni szoknyát, nőiesebb ruhát hordani. (ő sem nőies)
Mit tegyek, hogy legalább egy szó erejéig észrevegyenek?
nincs ezzel semmi baj :) te ilyen vagy ez van aki szán rá időt az úgyis meg szeret nem de ?:P a többi meg kit izgat :) és nem attól lesz valaki unalmas hogy mennyire nyílt amúgy is mi abba a móka hogy 2 perc alatt ki lehet ismerni a csajt ?:D nehezebben nyílsz meg legalább időbe telik és máris nem vagy unalmas :)
19F
ugye hogy ugye :D
jó nyilván nem annyiból áll a dolog h gykn ki találod h ok akkor mától ... 1 értelmű h nem megy ez ilyen 1xüen és gyorsan de majd ki alakul és amúgy is 14 vagy bőven rá érsz még :) azokkal a bizonyos pasikkal :P + kétlem hogy ugyan arra lennél vevő mint amit a pasik terveznek a bnőddel :D
19F
Alapvetően a nőiesebb barnákat preferálom, de csak ha észreveszem őket. Merj nőiesebben öltözni, kettőtök közt már van egy fiús, abban aligha versenyezhetsz vele. És persze sokkal több önbizalmat!
Gyönyörű vagy és sokkal több figyelmet érdemelnél a fiúktól!
Na? Most milyen?
semmilyen mivel már rég szunyál XD és ha tudnál olvasni akkor tudnád h a krízis elhárítva XD
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!